Ο Νταβούτογλου, ο Νταλάρας η Ρεπούση ο Τατσόπουλος


Κακή πρόθεση και κακοί άνθρωποι δεν είναι ούτε ο Νταλάρας ούτε η Ρεπούση ούτε ο Τατσόπουλος, είναι όμως και οι τρεις, άθελα τους,  αντιδημοκράτες και εκβιαστές γιατί επιμένουν και επιδιώκουν ένα συνοικέσιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, στο οποίο η Τουρκία ανοικτά έχει δηλώσει ότι δεν το θέλει.

Δεν γνωρίζω αν και οι τρεις έχουν παντρευτεί με εκβιαστικό συνοικέσιο, όπως αυτά που γίνονται στα Τούρκικα σήριαλ που σωρηδόν μας προσφέρουν οι μόνιμοι συνδαιτυμόνες και υποστηρικτές της πνευματικής ελίτ της Ελλάδος, όμως αν αυτό έχει συμβεί σε αυτούς, δεν νομίζω ακόμη και αν είναι ευτυχισμένοι στον γάμο τους, ότι θα πρέπει να αποτελέσει και πρότυπο εξωτερικής πολιτικής.

Φιλία με τους Τούρκους δεν στεριώνει, όπως δεν στεριώνει ούτε γάμος με το στανιό,  όταν δηλαδή αυτό δεν το θέλουν ειλικρινώς και οι δύο.

Στην περίπτωση μας, η Τουρκία δεν επιδιώκει την ειλικρινή φιλία με κανέναν από τους γείτονες της, αντίθετα ανοικτά διακηρύσσει τα μόνιμα επεκτατικά της σχέδια.

Λέει ο Νταβούτογλου στις  21 Ιανουαρίου 2012 απευθυνόμενος στην Νομαρχιακή Επιτροπή Καισάρειας του κόμματος του ΑΚΡ μεταξύ των άλλων: Ό,τι χάσαμε από το 1911 μέχρι το 1923, από όποια εδάφη υποχωρήσαμε, την περίοδο από το 2011 μέχρι το 1923 στα εδάφη αυτά θα ξαναβρεθούμε και πάλι με τους αδελφούς μας.

Και εγώ τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Νταλάρα που νομίζει ότι το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και όχι στους κατοίκους του Καστελόριζου και των υπολοίπων νησιωτών, ποιά είναι τα εδάφη που έχασαν οι Τούρκοι από το 1911 και μετά;

Προσωπικά, είμαι σίγουρος  ότι αν συνεχίσουμε να μην μπορούμε να ξεχωρίσουνε την διαφορά που έχει η φράση στο βιβλίο της ιστορίας, οι Έλληνες κατέκτησαν την Μακεδονία από την φράση οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Μακεδονία, ή αν εξακολουθήσουμε να βλέπομαι ως  συνωστισμό στην παραλιακή της Σμύρνης τον ξεριζωμό, τότε ας είμαστε και προετοιμασμένοι να δεχτούμε τους Τούρκους  στην Ελλάδα και ως απελευθερωτές , εντός των επομένων λίγων χρόνων , που θα φέρουν και την κατά Τατσόπουλο ανάπτυξη,  στα εδάφη που (έχασαν ) από το 1911 μέχρι το 1923.

Ξαναλέω, δεν είναι κακών προθέσεων άνθρωποι, ούτε ο Νταλάρας ούτε η Ρεπούση, ούτε ο Τατσόπουλος, απλώς είναι φοβισμένοι  άνθρωποι, φοβούνται –τρέμουν την αναπόφευκτη  σύγκρουση με την Τουρκία και προετοιμάζουν από τώρα τους εαυτούς τους για παράδοση στον εχθρό, τον οποίον από τώρα καλοπιάνουν.

Κράτη, παρίες και γλυψιματίες όπως η Ελλάδα που βαφτίζουν με το ζόρι τον δηλωμένο τους εχθρό φίλο, δεν έχουν λόγο ύπαρξης και πάντα πρώτα γράφονται στα αρχίδια του εχθρού και κατόπιν υπάρχουν μόνο στα βιβλία της ιστορίας, ως εξαφανισμένοι λαοί.

Υπουργοί και πρωθυπουργοί που στηρίζουν την εξωτερική τους πολιτική στις κουμπαριές και στις ζεμπεκές,  ( Παπανδρέου – Καραμανλής) απλά τους ξερνά και τους εκδικείται η ίδια η ζωή, όχι ο λαός η ζωή, γιατί η ζωή γνωρίζει από την φύση της να παλεύει για την επιβίωση της, είναι αυτό που ξέχασαν οι Έλληνες διανοούμενοι και τραγουδιστές να διδάξουν τον λαό και τώρα χρεοκοπήσαμε σε όλα τα επίπεδα.

Πιστεύω ότι είναι απόλυτη ανάγκη  να εγγυηθούμε ως λαός ως πολίτες, ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε τους Τούρκους να διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη και την ποιότητα ζωής των Νταλάρα Ρεπούση Τατσόπουλου, αυτό ίσως τους βοηθήσει να αποβάλουν τον μόνιμο φόβο τους απέναντι στους Τούρκους και που είναι ο μόνος λόγος που τους οδηγά να βγάζουν προς τα έξω τον κακό τους εαυτό,  αυτόν της εν καιρό ειρήνης παράδοσης στον εχθρό.

Πολλές φορές από ανασφάλεια όλοι μας κάνουμε πολλά λάθη, αυτό έχει συμβεί και με πολλούς που έχουν δημόσιο λόγο, μην τους κρίνουμε όμως αυστηρά, ας τους βοηθήσουμε, ας τους δούμε με συμπάθεια και κατανόηση μέχρι να ξεπεράσουν αυτούς τους φόβους και να είμαστε όλοι σίγουροι ότι δεν έχουν κακή πρόθεση.

Ειρήνη και σεβασμό  απολαμβάνει  μόνο αυτός που είναι  έτοιμος για πόλεμο, γιατί ο σεβασμός και η ειρήνη δεν δωρίζονται σε κανέναν, ο σεβασμός και η ειρήνη κατοχυρώνεται δια της δύναμης, αν όχι παντού, σίγουρα όμως στις  διακρατικές σχέσης.

Εξάλλου, νομίζω τώρα μέσα στην οικονομική κρίση όλοι μας έχουμε αντιληφτεί ότι αν ήμασταν ένα ποιό ισχυρό Κράτος, σίγουρα δεν θα αποτρέπαμε την οικονομική κρίση όμως τουλάχιστον θα είχαμε αποτρέψει τον εξευτελισμό μας από την διεθνή κοινότητα, λόγο του εκτοπίσματος μας.

Η μόνιμη ελαφρότητα αντιμετώπισης όλων των πραγμάτων στην Ελλάδα, είναι ο μόνος λόγος των παθών μας.

Ο Σολωμός έγραψε:  «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθές»,  αληθές και ξεκάθαρες είναι οι δηλώσεις του Νταβούτογλου, δεν θέλει γάμο κύριοι , αληθές είναι ότι και η ιστορία πρέπει να διδάσκετε όχι ως αλήθεια, αλλά ως εθνικός σκοπός και αιτία δημιουργίας, γιατί η μόνιμη αναζήτηση μόνο της αλήθειας, εύκολα οδηγά ένα λαό και στην αυτοκτονία, γιατί και αυτή είναι μια αλήθεια.

Εγώ μεταξύ αλήθειας και συμφέρον, επιλέγω να μετατρέψω το συμφέρον σε αλήθεια.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Νταβούτογλου, ο Νταλάρας η Ρεπούση ο Τατσόπουλος

  1. Ὁ/ἡ DP γράφει:

    μπράβο

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.