Διαλύουν τον ένα λαό μετά τον άλλο!


«Μαύρες – κατάμαυρες» είναι οι εκτιμήσεις των περισσότερων Ελλήνων για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο.

Το 100% (!!!) των πολιτών στην Ελλάδα χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας «κακή», που είναι και το ρεκόρ στην Ευρωζώνη…

Τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου δεν δείχνουν μόνο την Ελλάδα, αλλά γενικά την Ευρώπη που ο μέσος όρος είναι 77% (!). Είναι δυνατόν να πάνε να «φτιάξουν» αυτοί οι πολιτικοί – θαύματα μια ολόκληρη Ευρώπη και οι λαοί να πιστεύουν ότι η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο;

Στη σχετική κατάταξη, τους Έλληνες ακολουθούν οι Ισπανοί με 99%, οι Πορτογάλοι με 97% και οι Ιρλανδοί με 96%, ενώ στον αντίποδα μόνο το 15% των Σουηδών και των Λουξεμβούργιων και το 21% των Γερμανών υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της εθνικής τους οικονομίας είναι κακή.

Επιπλέον το 77% των Ελλήνων απαντούν ότι τα χειρότερα έπονται για την χώρα αναφορικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στην αγορά εργασίας. Την πρώτη θέση στην απαισιοδοξία κατέχουν οι Πορτογάλοι σε ποσοστό 78%.

Να το πούμε διαφορετικά; Πως θα καταφέρουν διαφορετικά οι πολιτικοί να κάνουν πραγματικότητα το σχέδιο, «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης»; Θα τους εξαθλιώσουν όλους και μετά θα πουν ότι η συνολική λύση θα έρθει με τη συνένωση, πρώτα τραπεζική, μετά οικονομική και τέλος πολιτική.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.