ΤΡΩΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ; ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ!


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

«Η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε αγανάκτηση καθώς άγνωστοι φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.

Μετά την πειρατεία σύμφωνα με τη ΓΟΕ, στον λογαριασμό της στο Twitter, ο λογαριασμός που διατηρούσε η Κέλερ στον ιστότοπο αυτό έκλεισε, ενώ δεν επιτρέπεται πλέον να δημοσιεύονται σχόλια στο λογαριασμό της σε έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook»

Ανακοίνωση της Γερμανικής Ολυμπιακής επιτροπής για γέλια, που έσπευσαν με ζήλο να υιοθετήσουν τα σκατοκάναλα και οι ιθαγενείς ρουφιανοδημοσιογράφοι…

Τι μας λένε λοιπόν τα γερμανοφασιστοκούραδα , η ντροπή της Ευρώπης; Μας λένε ότι χάκερς μπήκανε στο λογαριασμό της Κέλερ και ανάρτησαν το εμετικό μήνυμα: «Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά»

Κι αυτό το κάνανε οι χάκερς για να δημιουργήσουν, λέει, προβλήματα στις γερμανοελληνικές σχέσεις!

Σκεφτείτε τώρα για πόσο μαλάκες μας θεωρούν…
Και το λογαριασμό αυτής της κυράτσας της Κέλερ γιατί τον κλείσατε ρε  τσογλανοφασιτόπουστοι; Για να μην εντοπιστούν ποτέ τα ηλεκτρονικά ίχνη του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χάκερ;

Για να είμαι ειλικρινής από τους αντάξιους απογόνους των ναζί και από τους ντόπιους γερμανοτσολιάδες δεν περίμενα διαφορική συμπεριφορά. Ούτε πάλι από τους τσανακοκαπρανοκούβελους, τιμή τους κάνω που τους αναφέρω κιόλας… Περίμενα, όμως, πιο λεβέντικη στάση από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη όταν η κυρία Κέλερ σε ένδειξη καλής θέλησης, κοινώς ξεκάρφωμα, επισκέφθηκε το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο για να του επιβεβαιώσει ότι δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο και πως σέβεται την Ελλάδα και τους αθλητές της!!! (Ανατριχιαστικόοοοο!)

Οι δύο αθλητές φωτογραφήθηκαν μάλιστα κρατώντας τις σημαίες των χωρών τους μαζί με τους αρχηγούς των αποστολών τους…
Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς… ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.