Πιέζει Κουβέλη-Βενιζέλο ο Κουίκ


Φωτογραφία για Πιέζει Κουβέλη-Βενιζέλο ο Κουίκ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του τηλεφωνήματος του Τέρενς Κουίκ έγινε προκειμένου να πιέσει τους δυο αρχηγούς και το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ο κ. Κουίκ ζήτησε να έρθει το θέμα στη βουλή με την ένδειξη του κατεπείγοντος προκειμένου να περάσει ρύθμιση για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τουλάχιστον 60 δόσεις, όπως είχε αρχικά ψηφιστεί.

Όπως τους τόνισε, η ανάγκη είναι επιτακτική για να μην αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα οι κατασχέσεις, καθώς αύριο 31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και 1 εκ. Έλληνες δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυραγάνης, του μετέφερε ότι δεν είναι εφικτό να δοθεί άλλη παράταση, ωστόσο συμφώνησε ότι κάτι πρέπει να γίνει σχετικά με το θέμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί επισήμαναν ότι αντιλαμβάνονται πλήρως το πρόβλημα και θα το φέρουν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε.

enikos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.