Γιατί ο Χρυσοχοΐδης βρίζει τον Βενιζέλο;


Τόσο καιρό δεν γράφουμε τίποτα γιατί δεν θέλουμε να ταράξουμε περαιτέρω τα πράγματα, αλλά αυτό που συμβαίνει με το μπαϊράκι του Χρυσοχοϊδη υπερβαίνει κατά πολύ τα εσωκομματικά πλαίσια του ΠΑΣΟΚ και αγγίζει ευθέως τη λειτουργία της κυβέρνησης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν έβρισε τυχαία και χωρίς … πλάτες τον Βενιζέλο. Ξέρει τα πάντα τόσο για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όσο και για δυο – τρεις πολύ στενούς του συνεργάτες.
Από πού; Μην πάει το μυαλό σας μόνο στην ΕΥΠ ή στην Αστυνομία αλλά και στο ΣΔΟΕ όπου υπηρετεί ως επικεφαλής ο κολλητός του Γ. Διώτης με τον οποίο τα λένε συχνά – πυκνά.
Και μην τολμήσει να μας διαψεύσει κανείς γιατί η πλευρά Βενιζέλου λέει ότι τους έχει δει πολλές φορές μαζί το τελευταίο διάστημα.

Γιατί, όμως, όλη αυτή η “φασαρία” από τον κ. Χρυσοχοΐδη;

Είναι γνωστό πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένα πρόσωπο άρρηκτα δεμένο με την εξουσία. Είναι ένας από τους δεινοσαύρους του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος “μεγαλούργησε” κυρίως στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το οποίο αναδιάταξε εκ θεμελίων, αλλά δυστυχώς προς το χειρότερο.

Ως παλιός πολιτικός γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως η εξουσία προσφέρει δύναμη, αλλά κυρίως, προσφέρει συμμάχους, τόσο εγχώριους όσο και από το εξωτερικό. Οι δηλώσεις του (που διέρρευσαν) στα Wikileaks, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της σκληρής προσπάθειας που κατέβαλε για να παραμείνει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στην εξουσία ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Επειδή, λοιπόν, σήμερα βρίσκεται εκτός υπουργικού θώκου (δεν του δόθηκε ούτε καν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), ο κ. Χρυσοχοΐδης βλέπει πως καθημερινά όχι μόνο απομακρύνεται ο ίδιος από την εξουσία, αλλά -δυστυχέστερο για τον ίδιο- απομακρύνονται από κοντά του εκείνοι που του προσέφεραν προστασία για την εξουσία. Κι επειδή αρχίζει να νιώθει αυτή την απόσταση, επειδή αρχίζει να νιώθει αδύναμος σε πιθανότατες πάρα πολύ αρνητικές εξελίξεις, προσπαθεί να αποκτήσει την εξουσία στο κόμμα εκείνο στο οποίο υπηρέτησε και -σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου- κατέστρεψε την χώρα…

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, λοιπόν, ψάχνει απλώς για σωσίβιο διάσωσής του. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο από αυτό, αν και ο ίδιος αρέσκεται στα περισσότερα… Πρέπει να ομολογήσουμε, πάντως, πως ιδιαίτερα αυτός ο καβγάς μας έδειξε την ποιότητα όλων εκείνων που επί δεκαετίες κυβερνούσαν την χώρα και αποφάσιζαν για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.