Πόση ακόμη προπαγάνδα θα μας ταΐσουν;


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός ότι θα υπάρξουν περικοπές στις κατώτερες συντάξεις του ΟΓΑ!

Ποιον διαψεύδει; Την ίδια του την κυβέρνηση που όλη την προηγούμενη βδομάδα διέρρεε στα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ ότι υπάρχουν σκέψεις να μειωθούν οι κατώτερες συντάξεις του ΟΓΑ από 360 σε 300 ευρώ ή και χαμηλότερα αν ο αγρότης συνεχίζει να εργάζεται και να έχει εισοδήματα, λες και με 360 ευρώ μπορεί να ζήσει κάποιος άνθρωπος!

Βγήκε λοιπόν ο άξιος διάδοχος του προδότη ΓΑΠ να ανακουφίσει την γριά και τον γέρο που τρομοκρατούσε μέχρι χθες, και να πάρει και τις δάφνες της δόξας για το μεγάλο καλό που κάνει στους “απόμαχους” της ζωής, παρουσιάζοντας εαυτόν ότι έδωσε και μάχη για να μην θιγεί η κατώτερη σύνταξη!

Βέβαια ποτέ δεν ήταν στα σχέδια της κυβέρνησης των γκαιμπελίσκων να μειωθεί η κατώτερη σύνταξη. Για άλλη μια φορά παίχτηκε ένα άθλιο παιχνίδι παραπλάνησης. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην κατώτερη αλλά όλες οι άλλες συντάξεις των 600 ευρώ μπήκαν στην σειρά για “κουτσούρεμα”

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.