Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζει τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία!


«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».

Ειδικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, επισήμανε ότι απαιτείται πολιτική λύση για το πρόβλημα της Συρίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προστατευτούν οι Ελληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής.”

Το πρώτο συμπέρασμα, είναι ότι η νέα Ελληνική κυβέρνηση, ακολουθεί το δόγμα Παπανδρέου, που σημαίνει πλήρη ταύτιση μας με τις ΗΠΑ, και σαφέστατη τοποθέτηση μας, ενάντια στην Ρωσία.

Θα πρέπει να μας εξηγήσει, ο κ. Αβραμόπουλος, και όλη η κυβέρνηση, πως η επικρατήση ισλαμιστικών δυνάμεων στην Συρία, αποτελεί ”εκδημοκρατισμό”;

Αντιλαμβανόμαστε, την συμπάθεια των πρώην συγκατοίκων στον Αμερικανικό παράγοντα, αλλα αλήθεια, έχουν συνειδητοποιήσει, πως η όποια αποσταθεροποίηση στην Συρία, θα ανάψει το φυτίλι γενικότερης ανάφλεξης στην περιοχή; Έχουν συνειδητοποιήσει, πως μία χρεοκοπημένη Ελλάδα, σε μία περίπτωση γενικότερης ανάφλεξης, είναι ”εύκολος’ στόχος!

Τέλος, σε ότι αφορά την χριστιανική μειονότητα στην Συρία, αποκρύπτουν την παρούσα πραγματικότητα. δηλαδή ότι το καθεστώς Άσαν(πατέρα και γιου), όπουν προβλέπουν οι αρχές του Μπααθ, είναι ένα κοσμικό καθεστώς, το οποίο επείδειξε σεβασμό στην χριστιανική μειονότητα. Για τους Ισλαμιστές-αντάρτες, ήδη τους καταλογίζονται δεκάδες δολοφονίες χριστιανών, και ακόμα είναι ένα αντάρτικο…

Είναι γνωστό, πως για τον σύγχρονο ισλαμικό φονταμελισμό, η έννοια του σεβασμού στις εκάστοτε χριστιανικές μειονότητες, περιορίζεται, απλά στον αφανισμό τους!

Πηγή
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζει τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία!

  1. Ὁ/ἡ DP γράφει:

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ?

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.