Οδ. Βουδούρης: “Καμία σύμπραξη με τη χρεοκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ”…


«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία σύμπραξη με την χρεοκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οταν κάνει ουσιαστική ανανέωση στην ηγεσία του τότε μπορούμε να μπούμε σε διαπραγματεύσεις» τόνισε στον realfm 97,8 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Οδυσσέας Βουδούρης. Πρόσθεσε δε ότι οι γέφυρες του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατηρηθούν…

Ο κ. Βουδούρης αναφέρθηκε στις κόκκινες γραμμές που πρέπει να υπάρξουν στα μέτρα για την περικοπή των 11,5 δισ. ευρώ σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να γίνει καμία νέα μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις, ενώ επανέλαβε ότι στόχος της ΔΗΜ.ΑΡ είναι η εφαρμογή της προγραμματικής συμφωνίας που έχουν υπογράψει τα τρία κόμματα που συνθέτουν τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι έχει παρατηρήσει καθυστέρηση από την πλευρά της κυβέρνησης στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του δεύτερου μνημονίου. «Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε μια τακτική που λέει: ‘εφαρμόστε τους όρους του δεύτερου μνημονίου και μετά θα συζητήσουμε για επαναδιαπραγμάτευση. Αυτά γίνονται ταυτόχρονα…’ », δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.

real.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.