Ο Πανταλάκης, πρόεδρος της Αγροτικής έβγαλε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό. Από αυτούς περιμέναμε να φυλάξουν το δημόσιο συμφέρον. Έρμαια του κάθε Προβόπουλου…


…για να παραδίδουν τον δημόσιο πλούτο στον κάθε Σάλλα. Και οι πολιτικοί – ευγενική χορηγία της Siemens, να κοιτούν σαν χάνοι τους Στουρνάρες – ομοτράπεζους των Χριστοφοράκων- να εκχωρούν δημόσιο πλούτο.
“Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό”. Δήλωσε ο Πανταλάκης στην Real News.
Γι’ αυτό το βούλωσα, δεν είπα κουβέντα και παρέδωσα την τράπεζα, θα συμπληρώναμε εμείς.
Είναι άλλωστε τυχαίο που ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος παραμένει πρόεδρος του ΤΤ; Σε λίγο καιρό, θα παραδώσει και αυτός αδιαμαρτύρητα.
Επίορκοι, διάτρητοι τοποθετήθηκαν επίτηδες στις θέσεις κλειδιά για να απαξιώσουν και έπειτα να παραδώσουν την πατρίδα στα κοράκια. Χωρίς να ακουστεί κιχ. Την πατρίδα που τάιζε τα κρατικοδίαιτα τομάρια τους τόσες δεκαετίες.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.