Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας


«Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας…»

– Βάλτε μια υπογραφή εδώ σας παρακαλώ, λέει ευγενέστατα ο δικαστικός επιμελητής.

Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά… «Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου, τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον (αναίτιο) λειτουργό!

Εκείνος, έντρομος κι αιμορραγώντας, σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει!

Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες.

Καλά, δεν καταλάβατε, δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου, πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;

Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις… οπές μας (ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα, δεν μου πάει!) και μείς … σιωπή και μούγκα;

Και να! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να! Νόμος 4051 ( ; ) (αναδρομικές αρπαχτές από το 2010), να! μειώσεις Ν. 4024 (;), να! και ο Φ.Μ.Υ του 2010-11, (απ’ την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω) και να! και συ κατακαϋμένε, συνταξιούχε ΒΛΑΣΗ, πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα!

Καλά δεν καταλάβατε πως μοιάζουμε με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα κλειστό καζάνι με τη μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη;

Αν δεν το καταλάβατε τότε θα γίνω, φίλοι μου, αυτόκλητος προφήτης, θα τ’ αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι, θα πω τι περιμένω να συμβεί στο μέλλον, στο κοντινό μας μέλλον, μην πάει πιο μακριά ο νους σας!

Θα σας τα πω και θα τα γράψω, έστω με κίνδυνο να συλληφθώ για «προτροπή εις βιαιοπραγίες» ή όπως κάπως λέγεται στη νομική τη γλώσσα !

Μπορεί επίσης να με πιάσουνε για ηθική αυτουργία σε φόνους, σε βασανισμούς και… ακρωτηριασμούς ακόμα!

…Πέθανε –που λέτε φίλοι μου– η γυναίκα, το παιδί, η μάνα του ενός, γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει τα ακριβά τους φάρμακα.

Ξετρελαμένος και με θολωμένο νου, την ώρα εκείνη, θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.

Τον Υπουργό, τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο ή διευθυντή του ΙΚΑ, ή όποιον άλλονε το σαλεμένο του μυαλό, του είπε!!

Τον βρήκε;

Θα του τον κόψει τον λαιμό, τη γλώσσα ή θα του βγάλει το μάτι!

Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη, του κόψανε το ρεύμα, του κόψαν το νερό, τον διώξανε κι` απ τη δουλειά του, κάποια στιγμή, θα βγει στο δρόμο έξαλλος, ψάχνοντας να βρει αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον… σφάξει !

Ο τρίτος σαλεμένος, θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος του ασφαλιστικού του, που –τούπανε- πως τσέπωσε μαζί με κάποιους άλλους, τα λεφτά του και τώρα αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε!

Καραδοκεί σε μια γωνιά, για να τον δείρει, να τον σακατάψει ή να του κόψει το αυτί ή και να τον… ξεκάνει, ακόμα!

Πολλοί απ` αυτούς, θα κάνουν πρώτα φονικά και ύστερα θ’ αυτοκτονούνε!.

Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες– στις μέρες μας, ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα!

Σύντομα, φίλοι μου, θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν, να εξαγριώνονται, να κάνουνε πορείες στη συνέχεια σε μπουλούκια και ξαφνικά ξετρελλαμένοι ν’ αρχίζουνε να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμηματοπωλεία, τράπεζες, και να εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες!

Εκεί, θα καταστρέφουνε, φακέλλους, έγγραφα, γραφεία, υπολογιστές, και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους.

Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί, θα κάνει μέρα-μεσημέρι αρπαγές αγαθών ή και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν, γιατί θα είναι αποφασισμένοι να πυροβολούν και να σκοτώσουν όποιον τολμήσει να τους σταματήσει ή να τους συλλάβει!

Δεν θα φοβούνται, σας λέω, δεν θα κρύβονται, θα έχουν μερικώς παραφρονήσει!

Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχεια, την κατάντια, την κακομοιριά τους, την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαριές αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί δεν είχανε να δώσουν… φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.

Θα κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα, μαχαίρια, και λοστούς, δεν θά ‘χουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται, θα βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλλας.

Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με πιτσιρικάδες με μολότοφ, με τις πέτρες, τις κουκούλες… Εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά σ’ αυτά που έχουνε να δουν τα μάτια σας!

Δεν λέω, οι αστυνομικοί παιδιά δικά μας είναι, κι αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε, όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα να ξεφύγει, μια σφαίρα μόνο!

Τότε θα γίνει μακελειό, θ`αρχίσουν κι από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές, εγώ και οι συνομήλικοί μου, κι η κόλαση θα αρχίσει!

Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα … «μπαμ», κι`ύστερα έρχεται ο χαμός, ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!

Γι` αυτό σας λέω, να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου αυτό, (αθώοι κι ένοχοι) αναγνώστες, σπεύσατε, κάντε κάτι πριν νά ‘ρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα βίαια, τα ανεπανόρθωτα .

Γιατί η άλλη μέρα θά ‘ναι ένας καινούργιος, ένας σκληρός, ένας αδελφοκτόνος, βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ!

Τότε, εκείνοι που έφεραν (καθένας με τον τρόπο του) τη χώρα μας σ’ αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα πάνε σε ξένες χώρες, σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν’ αρπάξουν!

Θα πάνε στην ξενιτιά κι εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται, γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.

Πολιτικοί, Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.

Σας λέω κόλαση και πλήρης αναρχία, παντού θανάτου φόβος.

Οι λαθρομετανάστες -οι έγχρωμοι κυρίως στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί, γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν θα θέλουν να τους εξοντώσουν!

Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ, ούτε αποκρατικοποιήσεις, ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια!

Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.

Δεν θά ‘ναι επανάσταση, ούτε διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι!

Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους δρόμους!

Ακούστε με, εσείς που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και τ’ αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό, και την ενέργεια…

ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες, μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά που βρίσκονται εδώ ή κάνουν διακοπές στα ξένα.

Κλείστε στη φυλακή τους κλέφτες, τους απατεώνες, κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους ή τους μεγαλο-εκδότες, τους τραπεζίτες, εκείνους απ’ τους φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι, μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι και μεγιστάνες!

Μη χορηγείτε απλόχερα δεκάδες δισεκατομμύρια στις τράπεζες με κύριο επιχείρημα «νά ‘χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια»… Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 1% και μας δανείζουνε με 19 %, οι κλέφτες!

Κι αν δεν πιστεύετε, πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα ΑΤΜ κι όταν το δείτε θα σας βγει το… μάτι!

Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω –έστω- τα μισά από όσα τους αρπάξατε, ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμη!

Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον-άρον, τις άλλες εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις,

Σπεύστε, προλάβετε… αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.

Ακούστε με, δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο κακό!

Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου, μακάρι νά ‘βγαινα τρελλός ή ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2, θα βγει αληθινό!

Δρ. Βλάσης Γωγούσης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας

 1. Ὁ/ἡ Πετρος Καλογεροπουλος γράφει:

  Φιλε Βλαση,σ ολα μεσα…μονο ενα να διορθωσω : Δεν προφητευεις.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Sneaky γράφει:

  Τα πρώτα θύματα θα είναι αυτοί που σήμερα εφαρμόζουν τους νόμους τους εθνοκτόνου κράτους.
  Αυτοί θα θεωρηθούν και όχι άδικα, οι υπεύθυνοι για την κατάντια του Ελληνα.
  Αυτό έγινε και στην Αργεντινή, όπου ο κόσμος εκτελούσε εν ψυχρό, δημόσιους λειτουργούς, δικαστικούς, μπατσους, και οποιον άλλον θεωρούσε πως είχε σχέση με την επιβολή της εξουσίας.

  Θα συμβεί και εδώ. Αλλά σε μεγαλυτερο βαθμό.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.