Και οι Αμερικανοί εξανίστανται με την ανοχή του Ομπάμα στο Ισλάμ


Ο Μοχάμεντ Ματζίντ, πρόεδρος της Ισλαμικής Κοινότητας Βορείου Αμερικής, συμμετείχε σε συνάντηση με αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης τον Οκτώβριο του 2011 στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζ Ουάσινγκτον. Η Ισλαμική Κοινότητα Β. Αμερικής θεωρήθηκε σε δίκη του 2008 παράγοντας συνωμοσίας σε χρηματοδότηση της Χαμάς – αν και ποτέ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες – και λειτουργεί ως μέτωπο υποστήριξης των Αδερφών Μουσουλμάνων.

Σε ένα άρθρο με τίτλο ”Ο Λευκός Οίκος περίεργα σιωπηλός στο θέμα της Σαρία” (”White House strangely silent on Sharia question”), οι Washington Times εκφράζουν την άποψη ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ από μια δεύτερη θητεία του Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι η οικονομία. Το πιο επικίνδυνο κατά την εφημερίδα είναι η παθητικότητα που εμφανίζει η διοίκηση του Ομπάμα (ασφαλώς και μας φέρνει στο νου οικείες εικόνες…) στις απόπειρες εισχώρησης εκφάνσεων του Ισλαμικού νόμου της Σαρία στο αμερικανικό νομικό σύστημα.

Το άρθρο επικαλείται συνάντηση του περασμένου Οκτώβρη στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζ Ουάσινγκτον ανάμεσα σε αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα του υπουργείου, Thomas Perez, και σε Ισλαμιστές συνηγόρους ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Στη συνάντηση, οι Ισλαμιστές άσκησαν πιέσεις για περικοπές στην αντιτρομοκρατική εκπαίδευση στις ΗΠΑ, περιορισμούς στην ισχύ των ερευνητών της τρομοκρατίας, αλλαγές στα εγχειρίδια εκπαίδευσης των πρακτόρων και μια νομική διακήρυξη ότι η άσκηση κριτικής κατά του Ισλάμ στις ΗΠΑ θα θεωρείται άσκηση ρατσιστικών διακρίσεων…

Η αντίδραση του Perez και των άλλων αξιωματούχων απλά δεν υπήρξε και το άρθρο υπογραμμίζει το γεγονός ότι το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δεν υπερασπίστηκε καν το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου της Πρώτης Διακήρυξης.

Να σημειώσουμε απλώς ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και είναι γνωστές οι πράξεις των αδερφών μουσουλμάνων της αμερικανοθρεμμένης ”Αραβικής Άνοιξης” οι οποίοι έχουν την απόλυτη υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην ανατροπή καθεστώτων μετριοπαθών σε μουσουλμανικές χώρες. Πέρα από τις ενδοαμερικανικές προεκλογικές διενέξεις, φαίνεται πως ο εξισλαμισμός δυτικών χωρών δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν το δυτικό πολιτισμό.

endelehia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.