Πιέζουν οι Ρόθτσιλντ με το εργαλείο τους S&P την Ελλάδα!


Υποβάθμισαν την προοπτική αξιολόγησης του χρέους μας

Γιώργος Αδαλής

Πιέζει ο οίκος Ρόθτσιλντ με το εργαλείο του, την Standard & Poor`s, την Ελληνική Κυβέρνηση και τους Ελληνες γενικότερα! Ετσι, σε «αρνητική» από «σταθερή» υποβάθμισε ο οίκος Standard & Poor`s την προοπτική αξιολόγησης του χρέους της Ελλάδας, εξαιτίας, όπως αναφέρει, των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος, που απαιτούν οι διεθνείς πιστωτές.

Ο οίκος αξιολόγησης, που διατηρεί σήμερα τη βαθμολογία της Ελλάδας στο CCC, επισημαίνει ότι η υποβάθμιση είναι «πιθανή», λόγω της «οικονομικής πορείας της χώρας και των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του προγράμματος για τη μείωση των ελλειμμάτων», που απαιτούνται από την τρόικα σε αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Πεποίθηση του Standard & Poor`s είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα δυσκολευτεί να πετύχει περαιτέρω εξοικονόμηση πόρων», προκειμένου να εκπληρωθούν οι διεθνείς απαιτήσεις για την έγκριση της νέας δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.

«Θεωρούμε πιθανό ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να ζητήσει πρόσθετη βοήθεια 7 δισεκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος αξιολόγησης.

Φυσικά, ουδείς εδώ στην Ελλάδα, τολμά να αναφέρει, ότι οι Τράπεζες των Ρόθτσιλντ, BlackRock και Neuberger Berman, καθε φορά που ένας από τους δύο διεθνείς οίκους αξιολόγησης, η S&P και η Moody`s, (που τους ανήκουν) κάνουν αρνητική αναφορά στην Ελλάδα, αυτομάτως κερδίζουν εκατομμύρια!

Παράλληλα, απαξιώνουν το ίδιο το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα!

Ενα σύστημα στο οποίο έχουν μεγάλη οικονομική διείσδυση!

Κάποτε ένας τραπεζικός σε σχόλιό του στους aegeantimes, ανέφερε “είναι δυνατόν οι Ρόθτσιλντ να έχουν ιδιοκτησία σε Ελληνικές Τράπεζες και να θέλουν να τις καταστρέψουν;” και μας κάλεσε να σοβαρευτούμε!

Μήπως σήμερα ο αγαπητός σχολιαστής, άλλαξε γνώμη, όταν η αξία πώλησης -ειδικά- των κρατικών τραπεζών έχει εκμηδενιστεί, με αποτέλεσμα να πωλούνται έναντι πινακίου φακής σε άλλες τράπεζες πλήρως ελεγχόμενες από τον Οίκο Ρόθτσιλντ;

Ερχεται λοιπόν, νέο κύμα αποκαλύψεων για το τραπεζικό μας … σύστημα, εδώ στους AegeanTimes!!!

Οπως καταλάβατε, το “μας” ήταν ειρωνικό, μιας και η χώρα μας δεν έχει δικό της τραπεζικό σύστημα, και γι αυτό δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε μια μέρα στους κερδοσκόπους!

aegeantimes.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.