Τι λες ρε πανέξυπνε Βρούτση; Ο συνταξιούχος έχει πληρώσει ήδη αυτά που θέλεις να του πάρεις


Μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ για νέες περικοπές στις συντάξεις ο πανέξυπνος υπουργός Εργασίας κύριος Βρούτσης,που ο διαγραφείς υφυπουργός του Ν. Νικολόπουλος τον έχει καταγγείλει για πλήρη σύμπνοια και συμπαιγνία με τους τροϊκανούς,δεν δίστασε να συγκρίνει ανόμοια πράγματα δήθεν από κατανόηση  και συμπαράσταση προς τους νεοεισερχόμενους στην εργασία!

Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόμενος σε ενδεχόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας είπε πως, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, η δημοσιονομική προσαρμογή τους πρέπει να εκτελεσθεί, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δυσάρεστη.

Σημείωσε μάλιστα πως “δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη”!

Αφ’ ενός μεν κύριε υπουργέ τα 583 ευρώ είναι μισθός πείνας και κανένας δεν συμφωνεί μ’ αυτά αφ’ ετέρου δε αν πραγματικά κι όχι θεατρινίστικα συμπονάτε τους νέους φροντίστε για την αύξηση του μισθού των και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η σύγκριση που επιχειρείτε είναι ατυχέστατη και εκ του πονηρού για να δημιουργήσετε έχθρες και έριδες μεταξύ του κοινωνικού συνόλου.Να μισήσει ο νέος πατέρα,μάνα,παππού και γιαγιά.
Και που είδατε 1400 ευρώ κατώτατη σύνταξη;
Είστε τουλάχιστον αχρείος για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.
Γιατί;
Διότι πανέξυπνε υπουργέ ο συνταξιούχος έχει προκαταβάλει από 35 και πλέον χρόνων συγκεκριμένες εισφορές για συγκεκριμένες απολαβές,θέλοντας και μη,τις οποίες εσείς και οι προκάτοχοί σας διαχειριστήκατε πανάθλια με αποτέλεσμα ν’ αδειάσουν τα ταμεία.Δεν του χαρίζετε συνεπώς τίποτα,ούτε σεις προσωπικά ούτε το κράτος.Επί πλέον από το 2010  μέχρι σήμερα του έχετε περικόψει πολλάκις τη σύνταξη,αφήστε δε την περίθαλψη για την οποία επίσης έχει πληρώσει προκαταβολικά και τώρα τον υποχρεώνετε να πληρώσει από την τσέπη αλλιώς να πεθάνει!

Και βέβαια το γνωρίζετε πολύ καλά αλλά αμολάτε την κορώνα σας κι όποιον πάρει ο χάρος.
Κόψτε κύριε τους δικούς σας μισθούς,κόψτε τις συντάξεις σας,κόψτε το λαιμό σας αλλά επιτέλους αφήστε ήσυχους συνταξιούχους κι εργαζόμενους (όσοι τέλος πάντων απέμειναν!).Εχετε τρελάνει τον κόσμο μωρέ με τα καμώματά σας,που δεν φέρνουν καμιά γιατρειά αλλά αντιθέτως μας βυθίζουν περισσότερο στην πείνα και την ανέχεια.

zeidoron

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Τι λες ρε πανέξυπνε Βρούτση; Ο συνταξιούχος έχει πληρώσει ήδη αυτά που θέλεις να του πάρεις

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΝ γράφει:

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ EIΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???
    ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ …ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ,

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.