Ανάξιοι!…και κατώτεροι των περιστάσεων!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρακολούθησα και παρακολουθώ όπως όλοι σας με θλίψη αλλά και με οργή την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του μικρού κοριτσιού στην Πάρο.
Με θλίψη γιατί όντας νησιώτης έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην γειτονική Νάξο σε μια εποχή που μπορούσαμε σαν παιδιά να παίζουμε ως αργά την νύχτα ενώ τα βράδια κοιμόμασταν με ανοικτά τα πορτοπαράθυρα μας χωρίς κανέναν φόβο. 

Η δε οργή μου έχει να κάνει πρώτα για τον εφιάλτη που βίωσε το μικρό κορίτσι και για το κίνδυνο που διατρέχει η ίδια του η ζωή και δεύτερον για την αναλγησία των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων οι οποίες βρήκαν για άλλη μία φορά πεδίο για ανούσιες αντιπαραθέσεις. Να ξεκινήσω πρώτα από τον κυβερνητικό συνασπισμό των Σαμαροβενιζελοκούβελων οι οποίοι τώρα και εξ αιτίας του παραπάνω τραγικού γεγονότος θυμήθηκαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση σκούπα του “Ξένιου Διός” λες και τόσο καιρό ήταν στραβοί και δεν έβλεπαν την άθλια κατάσταση του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο. Βέβαια διαχρονικά όλοι αυτοί οι αλητήριοι της εξουσίας εκμεταλλεύονται κάποια γεγονότα και προχωρούν σε προσωρινές θεαματικές ενέργειες προκειμένου πολλές φορές να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από άλλα ακόμα σημαντικότερα γεγονότα όπως είναι στην παρούσα φάση το κουστούμι  των οδυνηρών  μέτρων που μας ράβουν ως σάβανο στην τελευταία ίσως πράξη της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας!

Προσωπικά θεωρώ μείζων το θέμα των λαθρομεταναστών και πραγματικά λυπάμαι και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ που μιλούν για ανθρωπισμό και ανοχή στην πολιτισμικότητα  και δεν μπορούν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι (οι περισσότεροι ίσως εν αγνοία τους) είναι σταλμένοι σκόπιμα στην χώρα μας και ήδη με την κοινωνική αναταραχή που δημιουργούν σε όλα τα επίπεδα (εγκληματικότητα, ανασφάλεια, συμβολή στην εγχώρια ανεργία κ.α) εξυπηρετούν τα σχέδια “κάποιων” που θέλουν για τους δικούς τους γνωστούς γεωπολιτικούς λόγους να χάσουμε την πολιτιστική αλλά και την εθνική μας ταυτότητα!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.