«Όλοι μαζί τα φάγαμε»: Εγχειρίδιο ενοχοποίησης της κοινωνίας, του Πάγκαλου (και σατιρικό ΒΙΝΤΕΟ)


Ο οστρακισμένος πολιτικά Πάγκαλος – ο φιλομνημονιακός και φιλογερμανός, αμετανόητος συνεχίζει να υπερασπίζεται το ρόλο τού καθηγητή ενοχοποίησης των Ελλήνων. Εξακολουθεί ναεξυπηρετεί τους διεθνείς οικονομικούς καιροσκόπους, τους εθνικούς λυμεώνες και τους ευρω-λύκους της ευρωγερμανικής οικονομίας.

Το βιβλίο του, που εκδόθηκε σε ηλεκτρονική* μορφή και τιτλοφορείται: «Όλοι μαζί τα φάγαμε», είναι το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο μέσω του οποίου θα ξαναπροσπαθήσει να εκπαιδεύσει τους Έλληνες, ώστε να εμπεδώσουν το προσβλητικό ψέμα του, για την ισάξια συν-ενοχή τους στο κλέψιμο και την καταστροφή της χώρας.

Την προσπάθεια του Πάγκαλου τη βοηθάει ο παρωχημένος συστημικός Τύπος. Αναπαράγοντας, δήθεν εντός εισαγωγικών τα γραπτά τού αμοραλιστή πολιτικού και μέσω συνεντεύξεων, τον επαναφέρει στο προσκήνιο για να του επιτρέψει να τεκμηριώσει, τάχαμου με επιστημονικό τρόπο, το κατηγορητήριο εναντίον του «διεφθαρμένου» λαουτζίκου της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, ό,τι και να γράφουν οι «πάγκαλοι» ή οι«τσοχατζόπουλοι» – ό,τι και να αναπαράγουν μέσω του Τύπου οι παπαγάλοι των ελίτ, δεν θα καταφέρουν το σκοπό τους. Οι πολίτες είναι διαβασμένοι και υποψιασμένοι. Γνωρίζουν τους ενόχους και δεν ταυτίζονται με αυτούς. Μόνον αναμένουν την τιμωρία τους.  Συνυπευθυνότητα έχουν εκείνοι που έπαιρναν και παίρνουν τις αποφάσεις για την οικονομική και εθνική πολιτική της χώρας και οι φίλοι τους: οι μεγαλοεργολάβοι τής διαπλοκής.


ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ! Κατέστρεψαν τη χώρα, διορίζοντας στους κρατικούς οργανισμούς –κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν–φιλοχρήματους, διεφθαρμένους, ιδιοτελείς, φιλοτομαριστές ψηφοφόρους τους. Οι κομματισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αφέθηκαν επίτηδες ανεξέλεγκτοι, για να συμβάλλουν ή να διευκολύνουν το ολέθριο έργο των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Με αυτήν την αναίσχυντη μειονότητα των άτιμων, των ατιμώρητων κρατικοδίαιτων αποβρασμάτων και των οικονομικών λυμεώνων τής ελίτ, επιχειρείται να ταυτιστεί η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Και ο κατήγορος της κοινωνίας είναι –για φαντάσου– ο Πάγκαλος των Ιμίων… Με τα 58 ακίνητα (της πλούσιας θείας) και τα τεράστια εισοδήματα.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι (τουλάχιστον) ένα μέρος της περιουσίας του προέρχεται από το παράνομο φαγοπότι που έστησε με τους ψηφοφόρους του, «μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».

Ο κόσμος διερωτάται: Γιατί ο εξευτελισμένος Πάγκαλος δεν έχει κληθεί μέχρι σήμερα από κανέναν εισαγγελέα να απολογηθεί, αφού έχει ομολογήσει δημοσίως ότι ο ίδιος, μαζί με άλλους έχει συνεργήσει κατά του δημόσιου συμφέροντος; Γιατί του επιτρέπεται να κατασυκοφαντεί την Ελλάδα; Τι κάνουν οι εισαγγελείς**;

—————————
*Το βιβλίο τού Πάγκαλου, προφανώς, κανένας εκδοτικός οίκος δεν τόλμησε να το εκδώσει.

**Ο Χάρρυ Κλυνν έχει δημοσιοποιήσει στο blog του ανοιχτή επιστολή προς την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών, την κ. Ράικου. Εκεί αιτείται την άμεση σύλληψη του Πάγκαλου, που πλέον δεν είναι βουλευτής, εξαιτίας της δημόσιας ομολογίας του. (Σημ.: Την επιστολή συνυπογράφουν με σχόλιά τους και αρκετοί αναγνώστες. Ορισμένοι από αυτούς επωνύμως.)

massmedia-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.