ευρωπαϊστές ευρωλιγούρια


είστε οι ίδιοι που λέγατε γραφικούς όσους διαμαρτυρήθηκαν ενάντια σε Σένγκεν Μάαστριχτ, είστε οι ίδιοι που βρίσκετε γελοίους όρους όπως “έσχατα χρόνια” “χρόνια του αντιχρίστου” “χάραγμα” “αποκάλυψη” “θηρίο των Βρυξελλών” είστε οι ίδιοι που επιμένετε πως δεν υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά, που βάζετε την χώρα στην κόλαση και που βρίσκετε και τον όρο “κόλαση” γελοίο, όπως και θα βρίσκατε γελοίο και τον Ντοστογιέφσκυ που μίλαγε στο Αναμνήσεις από το σπίτι των πεθαμένων για “ηθικά βασανιστήρια” στα έσχατα χρόνια.

είστε οι ίδιοι που κωφεύετε στη λογική, και χρησιμοποιώντας εύκολες δικαιολογίες για να χαρακτηρίσετε γελοίους τους ανθρώπους που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όπως “θρησκόληπτος” και “γραφικός” παρακάμπτετε έτσι την πραγματικότητα της πορείας της ανθρωπότητας.

ούτε που θέλετε να διανοηθείτε ότι η “παγκόσμια διακυβέρνηση” είναι αντίχριστη και μόνο ως όρος, ότι θα μπορούσε να σήμαινε κάτι άλλο από απλά έναν αναγκαίο μη συνομωσιολογικό τύπο παγκόσμιας διακυβέρνησης, ότι ευρωπαϊκή ένωση επίσης είναι ένας πολύ θετικός οργανισμός για την Ελλάδα αλλά και όλα τα κράτη που μπήκαν σε αυτή όχι Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. δεν μπορείτε να δείτε καν την παγίδα, έχετε μείνει με την ιδεοληπτική αντίληψη πως εμείς που πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα έσχατα χρόνια της ανθρωπότητας είμαστε γελοία άτομα, γραφικά γιατί έχουμε θρησκευτικές εμμονές καταστροφολογικών σεναρίων.

σας έπεισαν. ε λοιπόν σας λέω, τέρμα τα γελοία και γραφικά που μας τσαμπουνάτε. άλλοι μέσω της Ορθοδοξίας άλλοι σε συνδυασμό και με την Ελληνική Σκέψη ή μόνο με την πατρώα θρησκεία, όλα όσα έρχονται ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ γιατί καταλύουν έννοιες όπως

ελευθερία του ατόμου, δημοκρατία, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία κινήσεων, οικονομική ελευθερία και ηθική ελευθερία επιλογών ΖΩΗΣ τόσο ημών όσο και των απογόνων μας.

με τις ΔΙΚΕΣ σας νοοτροπίες βρεθήκαμε ΔΕΜΕΝΟΙ στο αντίχριστο άρμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων. τι; δεν σας αρέσει ο όρος αντίχριστος; τον θεωρείτε γελοίο; εντάξει, μήπως θα καταλαβαίνατε τον όρο

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΙΣΩΣ;

όποιος πλέον δέχεται να είναι σκλάβος αυτού του χρέους, και πληρώνει χαράτσια για να διασφαλίσει την περιουσία του και τις καταθέσεις του, τότε προσκύνησε τον Μαμμωνά, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, γιατί δικά τους είναι, αφου ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. προσκύνησε τους τραπεζίτες καμπαλιστές, προσκύνησε – επειδή ξέρω δεν σας αρέσουν αυτοί οι όροι – τους απάνθρωπους, τους ανήθικους εκμεταλλευτές της ανθρώπινης ζωής, που καταστρέφουν ποικιλοτρόπως τον ίδιο τον πλανήτη και το οικοσύστημά του και που σβήνουν με σατανική ηδονή

το φώς της Ελλάδος, την Ελληνική Σκέψη, το ελληνόπουλο αλλά και τον κάθε αθώο άνθρωπο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

κανένα μα κανένα κόμμα δεν αξίζει την ψήφο ανθρώπου που κατάλαβε έστω και αργά πόσο σημαντικοί είναι οι καιροί που ζούμε.

η Ελλάδα πρέπει να βγει από την ΕΕ, πρέπει να βγει από το ΝΑΤΟ, πρέπει να κάψει ούτε καν να επιστρέψει σε τράπεζα τα χαρτο-ευρω της, πρέπει να κλείσει τις μασωνικές στοές, πρέπει να ξεφορτωθεί νεοφιλελεύθερους και νεοτεχνοκράτες από το κράτος. κι αν μπει εμπόδιο ο οποιοσδήποτε πρέπει να του φερθεί ως ΕΧΘΡΟ. αν μπει εμπόδιο ο φτωχομεγιστάνας πρέπει να τον τιμωρήσει. αυτός είναι ο μόνος δρόμος είτε το θέλετε είτε όχι. δεν είναι καλύτερες συμφωνίες και καλύτερες διαπραγματεύσεις. δεν είναι “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. δεν διαλεγόμεθα με τον αντίχριστο, τον απάνθρωπο, τον ανήθικο, τον ναζιστή τον διεθνιστή τον σιωνιστή. δεν είναι μπίζνες για να βγουν τα πετρέλαια και να πάρει ο λαός χρυσά ρόλεξ, δεν είναι Πούτιν δεν είναι Ομπάμα, δεν είναι ρωσοισραηλινά ή αγγλοαμερικανικά μονοπάτια, δεν είναι ευρωπαΐστικα οράματα, δεν είναι ευρασιατικά. τα πλοκάμια έχουν περικυκλώσει την μόνη ελπίδα της ΓΗΣ.

ΕΜΑΣ. εμείς οφείλουμε να πολεμήσουμε και δεν ξέρουμε αν θα νικήσουμε ή όχι. να πολεμήσουμε για τις ιδέες που μας ενέπνευσε η φιλοσοφική κληρονομιά μας, η ομορφιά των αρχαίων μας ναών και του ελληνικού τοπίου, η χαρμολύπη των εξωκκλησιών, ο αγώνας των επαναστατών του ’21, η Κυρά της Ρω.

θα επιτρέψετε όσα εξήγγειλε η μπενάκη στον παπούλια να γίνουν; θα δεχτείτε όσα είπε ο τζέφρυ για νέους κατοίκους να γίνουν πραγματικότητα; ήδη είμαστε ένα μύριο λιγότεροι. θα δεχτείτε να κάνουν έρευνες στο Αιγαίο για πετρέλαια; θα δεχτείτε υπερδυνάμεις να συνεχίσουν τις προτεκτορατορίστικες και πρακτορίστικες  μέσω των μασωνικών στοών ενέργειές τους εις βάρος της Ελλάδας; θα δεχτείτε να στέλνουν τα λεφτά σας στη συνέχιση του πειράματος του Σερν ενώ σας λένε πως δεν φτάνουν ούτε για ζήτω για φάρμακα και συντάξεις και παιδιά ελληνόπουλα που πεινάνε;;;

τότε εκτός από ευρωλιγούρια είστε και αποστάτες του Φωτός. γεμίσατε κακία, και είστε στο μονοπάτι της Κακίας όχι αυτό

ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

 

Η Ελληνική Επανάσταση του ’21 δεν τέλειωσε. Μένει να αποτινάξουμε αυτά τα στοιχεία -τα (αλληλο)χρηματοδοτούμενα συγκοινωνούντα κομματικά δοχεία – από το σώμα της Ελλάδας, να ξορκίσουμε αυτά τα στοιχειά ΧΩΡΙΣ την βοήθεια -ισμών και διαβρωμένων ή διαβρώσιμων ιδεολογιών, που την κρατούσαν από τότε διασωληνωμένη δηλητηριάζοντας τον οργανισμό της, στερώντας την απο τα παιδιά της και το βιος της. Ας μην αφήνουμε άλλο την Μάνα μας στα χέρια αδίστακτων “γιατρών”, ας την φέρουμε σπίτι μας, κι ας την προσέξουμε οι ίδιοι απο δω και πέρα. Αυτήν την Μάνα που γρήγορα θα ξανανιώσει ο Εαυτός της, γρήγορα θα την δούμε μετά νέα και φωτοδότρα. Η Μάνα αυτή θα μας συμβουλέψει για όλα και πολιτικά θα γίνουμε σοφότεροι, και στρατιωτικά θα μας δώσει κουράγιο για να γίνουμε ατρόμητοι, η Μάνα όμως αυτή χρειάζεται

την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.

Είμαστε παιδιά της Ελλάδος, και πολίτες ενός τέτοιου Έθνους, δεν είμαστε σκλάβοι ενός σάπιου και διεφθαρμένου κράτους αιώνια διαπλεκόμενο με αφέντες εξωτερικούς που ΕΚΛΕΨΕ το όνομά της, το όνομά ΜΑΣ για να μας εμφανιστεί ως “συγγενής” ως “αδέλφι μας” για να κλέψει τώρα και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Περὶ τοῦ/τῆς: Αυτό και το Άλλο

Α όλα κι όλα
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

12 ἀπαντήσεις στὸ ευρωπαϊστές ευρωλιγούρια

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Καλά που είσαι κι εσύ γιατί καμιά φορά νομίζω ότι μόνο εγώ έχω νεύρα και σκέφτομαι τα ίδια….

    Πότε το έγραψες βρε θηρίο; Σήμερα; Για αυτό δεν ξεκινάς με κεφαλαία;

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

      α, όχι πάει κανάς μήνας το έχω στο δικό μου μπλογκ, βασικά άλλα ήθελα να λέω εδώ κάτι για φυτοθεραπείες και λογοτεχνίες κι άλλα καταλήγω να λέω, το παρόν έχρηζε αναδημοσιευσης ή εδώ ή στο δικό μου, αυτά που έχω να πω, ε ας τα διαβάσει περισσότερος κόσμος οπότε το ανέβασα εδώ.
      δεν ξεκινώ με κεφαλαία για δύο λόγους, έτυχε να μην μπορώ να πληκτρολογώ για ένα διάστημα γιατί με χτύπησε η ασθένεια της χιλιετίας, η ασθένεια που μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή όποιον χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο, θα’θελα να γράψω κανά άρθρο και γι’ αυτό, ξέρεις τα πληκτρολόγια απο κάτω έχουν μια προειδοποίηση, ένα από αυτά που μπορεί να πάθεις λέγεται repetitive strain injury χεριών (όπως αυτοί που χειρίζονται κομπρεσέρ). λοιπόν πληκτρολογούσα με μολύβια για περίπου δύο μήνες αυτό, ούτε ψιλά στο πορτοφόλι δεν μπορούσα να πιάσω. ξεκινά με μουδιασμα αλλά γίνεται οδυνηρά ενοχλητικό στα ακροδάχτυλα. έτσι έκοψα πολλά, πχ τόνους τότε, σημεία στίξεως… κεφαλαία. αυτό μου έμεινε από τότε. αν και αυτό που έπαθα δεν γιατρεύεται ποτέ, αν παραζορίσω τα χέρια μου ως ταχυδακτυλογράφος που επίσης είμαι, την έκατσα την βάρκα.

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Καλά έχεις blog με φυτοθεραπείες και δεν μπορείς να στρώσεις τα δάχτυλα σου;

        Φτιάξε ένα ματζούνι και βούτα μέσα τα δάχτυλα….ή φάτο….ή μύρισε το…..κάτι θα πιάσει….

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Εδώ ο Αρίσταρχος πόσταρε άρθρο “Τα καρύδια «ζωντανεύουν» το σπέρμα!” που δεν έχει ο άνθρωπος καμία σχέση με φυτο…βολταικά….

        αν και το το έκανα μαντάρα με τα σχόλια μου…. αλλά πεθαίνω στα γέλια κάθε φορά που του γράφω στιχάκι για σχόλιο….

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

        ένα λινκ να το διαβάσω το άρθρο αν σου είναι εύκαιρο, αφου διαβάσω αυτά που μου πρότεινε ένας σχολιαστής στο μπλογκ μου κι ίσως κι εσύ να τα βρεις ενδιαφέροντα δεν ξέρω, στο άρθρο τα σύκα σύκα και τα κάφη κάφη.
        Ιωάννη, ψάξε και διάβασε το άρθρο για τον κουρκουμά που υπάρχει εδώ. διαρκώς βρίσκω νέα στοιχεία στο διαδίκτυο. ψάχτε ολοι γενικά. μηλόξυδο κουρκουμάς και συμπληρωματα διατροφής που βοηθούν στον σωστό μεταβολισμό των ορμονών.

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

        Το έχω διαβάσει παλιότερα το συγκεκριμένο σου άρθρο. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είμαι δοκιμαστής….

        Εδώ το άρθρο που σου έλεγα….διατήρησε την ψυχραιμία σου στα σχόλια….

        Τα καρύδια «ζωντανεύουν» το σπέρμα!

        Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

        διατήρησα την ψυχραιμία μου όχι για την συχνή αναφορά στους όρχεις, αλλά για την κακή ποίηση. τσκ τσκ. χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα καλό εργαστήρι γραφής αν και δυο τρία ξεχώριζαν.

        😆

        Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

      επίσης, το βίντεο με την μουσική μόνο για τον Άρη δεν μίλαγε, συμβολικά όλο το στήσιμο της παράσταση, τα Χ που βλέπουμε διακοσμητικά, το ό,τι κλείνει με το μάτι, όλα αυτά υποδεικνύουν πως στην ουσία μιλά για τον Κρόνο – και μάλλον για την αντιπαλότητα ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο. τι ρόλο να βαρά κι ο Άρης σε αυτά να το ψάξουμε… δεν ξέρω αν αυτά τα γνώριζε ο μουσικός διότι η ΝΑΣΑ είναι μπλεγμένη με τον Κρόνο εντελώς όμως. υπάρχουν άλλα βίντεο γι’ αυτό το θεματάκι. διότι μπορεί να ήθελε να στείλει ένα ταλαντούχο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ο συνθέτης αλλά το έκανε τελικά αυτό στο βαθμό που ήλπιζε; ή κάτι του έκοψε την φόρα; μην με ρωτήσεις τι πίνω, το έκαναν άλλοι ήδη. μείναμε στο θέμα της αποκωδικοποίησης των στίχων, αλλά όλα είναι πολύ visual εδώ για να τα προσπεράσεις… συν τη ΝΑΣΑ που τεστάρει τα όργανα παρατήρησης που έχει με βάση το δολλάριο και την όψη με την πυραμίδα.“When you want to find the reason for something, look for the dollar.” λένε οι αμερικανοί.

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

    οχι καλέ, δεν έχω για φυτοθεραπείες, χεχε, απλά έμαθα πολλά γύρω από σωτήρια μπαχάρια (πχ κουρκουμάς) αλλά και φυτικές θεραπείες ή γιατροσόφια και η έρευνα εδώ που τα λέμε ξεκίνησε όταν έπαθα αυτό το πράγμα. εννοείται πως έγινα καλύτερα ακολουθώντας “συνταγές της φύσης” όχι των γιατρών.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Μαγειρεύεις και καλά φαντάζομαι……ε;

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

        μαγειρεύω νόστιμα, τελευταία ανακάλυψα το γιδινό βούτυρο κι αυτό πάω στοίχημα πολλά καλά πρέπει να κάνει, όπως το να διώχνει τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, είχα σκεπάσει φαγητό που έβαλα στο ψυγείο με το κλασικό αλουμινόχαρτο (παστίτσιο με γιδινό βούτυρο η μπεσαμέλ και κατσικισιο γάλα) και τρύπησε το αλουμινόχαρτο! το έλυωσε! έκανε παντού τρύπες σαν σκωροφαγωμένο*, δεν το πίστευα, έβαλα ένα άλλο κομμάτι κι έγινε το ίδιο. και θυμάμαι έναν υπεραιωνόβιο πριν πολλά χρόνια τουρκο βοσκό που τον ρώταγαν ποιο ήταν το μυστικό του και είχε πει ότι έτρωγε πολύ κατσικισιο βούτυρο. εχεχ
        *πάνε τα τρία κομμάτια… τα πέταξα. σνιφ

        Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.