Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με τους Δημαρχοπεριφερειάρχες.


Δεν μου έκανε καθόλου έκπληξη  το 1,3 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε το Website της περιφέρειας αττικής, του λαλίστατου Γιάννη Σγουρού.

Σε αυτό το ελλαδιστάν που ζούμε θα έπρεπε να είναι φυλακή τουλάχιστον 5-10 Δημαρχοπεριφερειάρχες και αυτό όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί όπως λένε τα επίσημα στοιχεία του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέαντρου Ρακιντζή, πρώτη στην λίστα διαφθοράς είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, εξέχον μέλος της οποίας είναι και ο Γιάννης Σγουρός.

Λογικά, όταν το ίδιο το Κράτος του ελλαδιστάν με τα επίσημα όργανα του καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το 33% των υποθέσεων διαφθοράς αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, εξυπακούεται ότι θα έπρεπε να έχουν μπει φυλακή τουλάχιστον 5-10 Δημαρχοπεριφερειάρχες, εκτός και αν ο Λέαντρος Ρακιντζής μας παρουσιάζει λάθος στοιχεία.

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ελεγχτούν οικονομικά όλοι όσοι έχουν διατελέσει δήμαρχοι περιφερειάρχες και βουλευτές, από το 1974 και μετά.

Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να ξαναποκτήσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας  οι πολιτικοί. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για όμορφα λόγια και στρογγυλές κουβέντες.

Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας με τους πολιτικούς, είναι τόσο σημαντική, όσο και η ύπαρξη του στρατού για κάθε σοβαρό κράτος.

Νέαρχος.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.