Τέλη… ακινησίας!


Σύμφωνα με μια σύντομη ακακοίνωση, το Υπουργείου Οικονομικών δεν έχει κανένα σκοπό να προχωρήσει στην επιβολή τελών ακινησίας για τα οχήματα των οποίων οι οδηγοί τα αποσύρουν από την κυκλοφορία.Παραθέτω την ανακοίνωση αυτολεξεί.

<<Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα>>

Είναι αλήθεια ότι η ανακοίνωση εκ πρώτης είναι ξεκάθαρη.Ο σημερινός μνημονικός Έλληνας όμως,ο οποίος έχει πέσει επανειλημμένα θύμα εμπαιγμού από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου παρατηρεί ένα κενό στην ανακοίνωση.Ωραία τα αυτοκίνητα των οποίων οι οδηγοί έχουν ήδη καταθέσει πινακίδες δεν θα πληρώσουν.Τι θα γίνει όμως με τα οχήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες σκοπεύουν …να καταθέσουν τις πινακίδες?Μήπως τελικά αυτοί με το πρόσχημα του μεγάλου αριθμού, των προς απόσυρση οχημάτων επιβαρυνθούν?

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι πονηροί!Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν σκοπεύουν ή όχι να επιβάλουν, κάποιο τέλος ακινησίας ή κατάθεσης πινακίδων.

Και επιτέλους και μόνο αυτή η σκέψη δείχνει, σε τι μεγαλειώδη επίπεδα αναξιοπιστίας έχουν περιέλθει οι πολιτικοί μας ηγέτες!

Ο Αγιολουκαΐτης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.