Τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς με 40 χιλιάδες Ευρώ την ώρα..


Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ. «Τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς» με 40 χιλιάδες ευρώ την ώρα!.. 40 χιλιάδες ευρώ την ώρα ζητάει ο Γιωργάκης για μια διάλεξη.. Πάλι τον έριξαν τον κακομοίρη..Τούς έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά στην Ελλάδα και τον έριξαν..  Ο Σαρκοζί παίρνει 5 χιλιάδες ευρώ το λεπτό.. Τα ίδια περίπου και ο Κλίντον και ο Μπλέρ..

Τέλος πάντων. Τουλάχιστον τώρα πια ξέρουμε πως στο πρόσωπο του Γιωργάκη, αυτού του γνήσιου τέκνου του πασοκισμκού, του σπλάχνου των σπλάχνων του πατρός και ιδρυτή του, της σαρξ εκ της σαρκός του κινήματος, η προδοσία, το ξεπούλημα, η καταστροφή μιας ολόκληρης χώρας και η εξαθλίωση του λαού της, αλλά και η λαμογιά, η αστείρευτη μαλακία, η παροιμιώδης ανικανότητα, η κακοήθεια και η πολιτική απάτη κατά συρροή και κατ εξακολούθηση τιμάται και αμείβεται στην αγορά με 40 χιλιάδες ευρώ την ώρα..

Τέλος πάντων ας μην γκρινιάζουμε γιατί δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Πάλι καλά να λέμε. Εμείς τουλάχιστον πληρώσαμε και πληρώνουμε με το αίμα μας για να μην τον ξανακούσουμε ποτέ να μιλάει, ενώ άλλοι πληρώνουν 40 ολόκληρες χιλιάδες ευρώ την ώρα για να τον ακούν στα σοβαρά και χωρίς να γελάνε…(!).. Εεεε, ρε αδέρφια.. και μόνο αυτό δεν αρκεί για να μας κάνει ξεχωριστούς και περήφανους;

sofistis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.