Αποκάλυψη: Υπέβαλλε παραίτηση ο Νίκος Δένδιας, αλλά δεν έγινε δεκτή


Υπέβαλλε παραίτηση σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν έγινε δεκτή. Είχε προηγηθεί έκρηξη από την μεριά του Μαξίμου αλλά και ενόχληση του ίδιου του πρωθυπουργούγια την απόφαση του υπουργού του, να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Αστυνομικό Διευθυντή Ραφήνας αλλά και να άρει την αστυνομική κάλυψη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
«Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να περνάνε από το Μέγαρο Μαξίμου και μετά να ανακοινώνονται από το εκάστοτε υπουργείο» έλεγε άνθρωπος που μίλησε την κρίσιμη ώρα του περιστατικού με τον πρωθυπουργό.
Υψηλά επιτελικά στελέχη θεωρούσαν ότι και η παραίτηση του κ. Δένδια, από την άλλη, δεν μπορούσε να γίνει δεκτή διότι έτσι θα παρουσιαζόταν μία εικόνα της κυβέρνησης η οποία σύρεται από την Χρυσή Αυγή…
Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο υπουργός βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο. Την πρώτη φορά, είχε παραπονεθεί εντόνως για το κόψιμο των κονδυλίων στο υπουργείο του και είχε θέσει τότε την παραίτηση του στην διάθεση του Μαξίμου. Αλλά, ήταν τότε που «έτρεχε» ο «Ξένιος Δίας» και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει δεκτή…

Lykavitos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αποκάλυψη: Υπέβαλλε παραίτηση ο Νίκος Δένδιας, αλλά δεν έγινε δεκτή

  1. Ὁ/ἡ Fenrir γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ mySatellite.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.