“ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ….”


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Πριν λίγες ημέρες κινιόμουν με την μοτοσικλέτα μου επί της οδού Πατησίων όταν ξαφνικά βλέπω μπροστά μου κάτι πρωτόγνωρο και περίεργο.

Συγκεκριμένα στο προ-πορευόμενο από εμένα όχημα στο πίσω παρμπρίζ υπήρχε μία πινακίδα όπου με μεγάλα γράμματα έγραφε την παρακάτω φράση «ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ CITIBANK». Δεν σας κρύβω ότι όπως και οι περισσότεροι οδηγοί αλλά και πεζοί ξαφνιάστηκα και στο φανάρι πήγα στο παράθυρο του οδηγού όπου ξαφνιάστηκα για δεύτερη φορά αφού αντίκρισα ένα μεγάλο σε ηλικία και σοβαρό κύριο τον οποίο ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει.

Για να μη σας κουράζω μετά από την ανταλλαγή τηλεφώνων (έτυχε να μένουμε και κοντά) την επόμενη Κυριακή τον επισκέφτηκα για να ακούσω την ιστορία του. (μάλιστα μου επέτρεψε να την ηχογραφήσω).

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μου είπε, ο κ. Κώστας Κ. δηλώνει εξαπατημένος από την συγκεκριμένη τράπεζα αφού όπως ισχυρίζεται κάποια στελέχη της (χωρίς να τον ρωτήσουν και να του εξηγήσουν) μετέτρεψαν έναν κλειστό προθεσμιακό λογαριασμό του όταν χρειάστηκε να τον ανανεώσει σε επένδυση ομολόγων σε κάποια ασφαλιστική εταιρία της οποίας μάλιστα τα ομόλογα εν συνεχεία κουρεύτηκαν χάνοντας σημαντικό ποσόν από την αρχική του κατάθεση. (μου έδειξε όλα τα σχετικά έγγραφα.)

Συζητώντας επί αρκετή ώρα διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος είχε συγκροτημένες θέσεις και απόψεις επί όλων των θεμάτων και τα χρήματα αυτά ήταν οι κόποι όλου του εργασιακού του βίου και τα οποία φύλαγε ως κόρη οφθαλμού αφού ο ίδιος αλλά και η σύζυγος του έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία εκθέτει ανεπανόρθωτα τηνCITIBANK στους πελάτες της και όχι μόνο και απορώ που οι ιθύνοντες δεν τον έχουν καλέσει ακόμα για να δώσουν την πρέπουσα και ανθρώπινη λύση σε ένα ζευγάρι που βιώνει με μεγάλη δυσκολία και σοβαρά προβλήματα υγείας το τρίτο μέρος της ζωής του.

Αν δεν το κάνουν σύντομα τότε η λέξη ΝΤΡΟΠΗ θα φαντάζει λίγη για … όλους τους!

 

Υποσημείωση

Αν κάποιος θελήσει να έρθει σε επαφή με τον καταγγέλλοντα ας επικοινωνήσει μαζί μου σε πρώτη φάση στο e-mail μου  prevejohn@yahoo.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ “ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ….”

  1. Ὁ/ἡ aatosmihalis γράφει:

    Αιθεροβάμων είσαι φίλε μου. Τράπεζες και ντροπή δεν πάνε μαζί. Κάτι σαν το νερό και το λάδι…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.