Δεξιά πτέρυγα των Αμερικανών Φιλελευθέρων: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός ντροπιάζει τον εαυτό του και τους ανθρώπους της χώρας του”!!!


Τα παρακάτω είναι ακριβή μετάφραση από το blog της δεξιάς πτέρυγας των Αμερικανών Φιλελευθέρων (right wing liberals). Δεν τα γράφουν κάποιοι περίεργοι αριστεροί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μία πολιτική ομάδα που η ψήφος της θεωρείται ότι κρίνει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

“Ο τελευταίος Ευρωπαίος πολιτικός που θα είχε λόγους να υιοθετήσει το Εξω-Γαλαξιακό Σχέδιο 10 του Μάριο Ντράγκι θα έπρεπε να είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Παρόμοια όμως με την υπόλοιπη ευρω-ελίτ ο Σαμαράς φαντάζεται κι αυτός τη Συντέλεια του Κόσμου έξω από το ευρώ, κάτι που τελικά τον ντροπιάζει αφόρητα.

Δείτε πώς απεικονίζει ο Σαμαράς την υποθετική περίπτωση επιστροφής στη δραχμή (Telegraph):

Αν φεύγαμε από το ευρώ, τότε οι συντάξεις όχι απλά θα περικόπτονταν – αλλά δε θα υπήρχαν. Δε θα υπήρχε καμία δυνατότητα για αγορά φαρμάκων. Το πετρέλαιο δε θα ήταν απλά πιο ακριβό – θα μοιραζόταν με το δελτίο… Η Ελλάδα θα πέθαινε.

Ναι, για την ακρίβεια είπε, “η Ελλάδα θα πέθαινε”.

Δεν είμαι σίγουρος τι με φοβίζει περισσότερο: το ότι αυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι μπορεί να τη βγάλει πολιτικά με ανοησίες σαν αυτές, ή ότι πράγματι τις πιστεύει, κάτι που θα σήμαινε ότι η Ελλάδα διοικείται από μία κυβέρνηση που πάσχει από το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα της μαζικής υστερίας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να καταστραφεί για να σώσει το ευρώ. Η μόνη βοήθεια εξ ουρανού θα προκύψει γι’ αυτή τη χώρα όταν πλέον γίνει ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σωθεί το ευρώ.”

virginiavirtucon

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.