Το καθεστώς σας κύροιοι Πρετεντέρη Τσίμα και Ευαγγελάτο, είναι σε κώμα


Από την στιγμή που σήμερα γνωρίζει ο κάθε Αφρικανός ο κάθε Αφγανός ο κάθε Πακιστανός, ότι θα πάρει τα μπαγάζια και χωρίς κανένας να τον εμποδίσει θα έρθει έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο να πιεί καφέ ή να ψάξει δουλειά, το καθεστώς σας κύριοι Πρετεντέρη Τσίμα και Ευαγγελάτο είναι σε κώμα, ο θάνατος του θα επέλθει σε 10-15 χρόνια από σήμερα, όταν εντός της Βουλής θα υπάρχουν δύο κόμματα, το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων που θα κατεβάζει νομοσχέδια για την ελεύθερη μπούργκα στην τηλεόραση και το κόμμα της τότε ακροδεξιάς της οποίας θα είναι μέλη και τα δικά σας παιδιά.

Τι Κράτος μπορεί να είναι αυτό που αποτρέπει τους πολίτες του να εναντιώνονται (όχι να κτυπούν ή να σκοτώνουν) τους λαθροπωλητές ή στους λαθρομετανάστες;

Ζήτησε λέει το Κράτος την παραίτηση του τοπικού αστυνομικού διευθυντή γιατί δεν παρενέβη να προστατεύσει τους παράνομους μικροπωλητές, αλλά αυτό το Κράτος ποτέ δεν ζήτησε την παραίτηση του λιμενάρχη που άφησε το τσούρμα των παράνομων από την Κρήτη να πάει στην Υπατία, αυτό το Κράτος ποτέ δεν έχει ζητήσει την παραίτηση των δημάρχων και των κρατικών υπαλλήλων που με το αζημίωτο νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες, και τέλος, αυτό το Κράτος ποτέ δεν ζήτησε την παραίτηση κάποιου σταθμάρχη των τρένων, γιατί αφήνει τους λαθρομετανάστες να ταξιδεύουν ελεύθερα από την Θράκη στην Αθήνα.

Η Αυστραλία συλλαμβάνει τους Έλληνες κατόχους τουριστικής βίζας και τους στέλνει πακέτο πίσω, γιατί απλώς υποθέτει ότι μπορεί να μην πηγαίνουν για τουρισμό, αλλά για δουλειά.

Και κύριε λάτρη της Αμερικανικής μετανάστευσης, πρώην συμπαθέστατε Τσίμα, η ανεξέλεγκτη μεταναστεύσει (γενοκτονία των ντόπιων) στην Αμερική όπως και στον Καναδά και στην Αυστραλία, εξαφάνισε και κατέστρεψε κάθε γηγενή πληθυσμό πολιτισμό και κουλτούρα πριν εδραιωθεί, αυτοί που σήμερα είναι στην Αμερική είναι οι γενοκτόνοι των ντόπιων.

Αλλά τώρα, οι πρώην τυχοδιώκτες  λαθρομετανάστες  γενοκτόνοι των γηγενών κατοίκων του Καναδά, δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους και ζητούν την απόσπαση του Κεμπέκ, και στην πολυπολιτισμική Αμερική το 97% των μαύρων ψηφίζει Ομπάμα και το 96% των λευκών Ρόμνεϊ.

Αλλά και στην Ελλάδα οι αντιραστιστές λαθρομετανάστες, έχουν ιδρύσει σύλλογο μεταναστών εργατών, όμως αντίστοιχα οι Έλληνες (ρατσιστές ) εργάτες δεν έχουν ιδρύσει σύλλογο Ελλήνων εργατών, έτσι για να μαθαίνομε ποιοι είναι στην πράξη οι ρατσιστές.

Αλλά γιατί δεν έρχονται στην Ελλάδα πολλοί Κούρδοι μετανάστες, οι οποίοι πράγματι βρίσκονται σε πόλεμο τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια ;;  λογικά θα έπρεπε να είναι περισσότεροι οι κούρδοι από τους πακιστανούς οι οποίοι δεν είναι σε πόλεμο, όμως δεν συμβαίνει αυτό γιατί απλά η Τουρκία δεν έχει συμφέρον να στείλει τους κούρδους στην Ελλάδα γιατί δεν τους ελέγχει, όπως τους υπόλοιπους μουσουλμάνους, και δεν είναι κακός ο Ομέρ ή ο Τζελίλ από το Αφγανιστάν, θα γίνουν όμως κακοί όταν αποφασίσουν να τους χρησιμοποιήσουν αυτοί που τους στέλνουν εδώ.

Οι Τούρκοι λένε:  Η γνώση του Έλληνα έρχεται ύστερα. Φαίνετε αυτοί μας γνωρίζουν καλύτερα, από ότι εμείς τους εαυτούς μας.

Η τωρινή γενιά των Ελλήνων θα γραφτεί στην ιστορία, ως η ποιό ανίκανη ανεύθυνη και καταραμένη γενιά, τόση ζημιά ποτέ άλλη γενιά  εν καιρό ειρήνης δεν έχει προξενήσει στην ιστορία της Ελλάδος.

Το καθεστώς σας κύριοι Πρετεντέρη Τσίμα και Ευαγγελάτο βρίσκεται σε κώμα και θα πεθάνει με την ίδρυση του κόμματος των αδερφών μουσουλμάνων, λέω το καθεστώς σας και όχι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας γιατί η δημοκρατία προϋποθέτει την ύπαρξη Κράτους με γεωγραφικά σύνορα κάτι που εσείς ως φαίνεται δεν αντιλαμβάνεστε ως προϋπόθεση της ύπαρξης της Δημοκρατίας.

Για εσάς είναι θέμα ο θάνατος του Πακιστανού, αλλά όχι του Έλληνα, όμως δεν το κάνετε αυτό από μίσος για τον Έλληνα ή αγάπη για τον πακιστανό, το κάνετε αυτό από τρόμο, φοβάστε, φοβάστε τους λαθρομετανάστες και προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον φόβο σας ως ευαισθησία, στην ουσία αισθάνεστε την σκλαβιά και τον φόβο του Ισλάμ, πριν ακόμη αυτό την διεκδικήσει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η δημοκρατία όταν ξεπέφτει έχει την τάση να εκδικείται σκληρά αυτούς που την άφησαν να ξεπέσει, για αυτό και πάντα η διάδοχη κατάσταση κρεμά σκοτώνει και εξοντώνει αυτούς που άφησαν την δημοκρατία να περάσει στα χέρια τους, και αν ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας θα μετατρέψει τους ιμάμηδες σε δημοκράτες αριστερούς, ας μην ελπίζουμε σε αυτό γιατί οι πρώτοι που θα σφάξουν οι ιμάμηδες θα είναι οι αριστεροί που τους βοήθησαν να καταστρέψουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η Χρυσή Αυγή δεν εκπροσωπεί τον φασισμό, η Χρυσή Αυγή είναι το ένστικτο αυτοπροστασίας  κάθε ζωντανού οργανισμού που βλέπει τον θάνατο του να έρχεται, κατά τον ίδιο τρόπο που εξαϋλώθηκαν οι γηγενείς αμερικάνοι από την χωρίς την έγκριση τους λαού τους λαθρομετανάστευση.

Η Ευρώπη ως ένας από τους ανώτερους πολιτισμούς του κόσμου, θα έπρεπε να προσπαθεί να εξαπλώσει τον πολιτισμό της προς την ανατολή, αντί να βαφτίζει τον φόβο της έναντι του Ισλάμ, σεβασμό.

Το δίλλημα του κάθε ορθά σκεφτόμενου Ευρωπαίου θα έπρεπε να είναι: Δημοκρατία στην ανατολή ή Σαρία στην Ευρώπη. Προσωπικά πιστεύω ότι και το συμφέρον των μικρών παιδιών του Πακιστάν είναι να εξαπλωθεί η δημοκρατία στην ανατολή αντί της Σαρίας στην Ευρώπη, γιατί συνύπαρξη δεν θα υπάρξει.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.