Αξιόπιστος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους … αναξιόπιστος και ψεύτης στους Έλληνες!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 
Τις τελευταίες ημέρες το κυρίαρχο σύνθημα του κ. Σαμαρά είναι ότι η προσπάθεια του έγκειται στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό. κ. Σαμαρά για ποια αξιοπιστία μιλάτε από ποιους και για ποιους;

Ας ξεκινήσουμε από την δική σας έναντι του κόσμου που σας ψήφισε μια και είναι της πάσης γνωστό ότι η μεταβολή των απόψεων και των υποσχέσεων σας δεν συνιστούν πλέον μία κλασική “κωλοτούμπα” αλλά μία ολόκληρη χορευτική “πιρουέτα” 360μοιρών. Δεν νομίζω να υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά η περίπτωση σας δηλ. ως αρχηγός κόμματος να διαγράφετε βουλευτές σας, πρώτα διότι εψήφισαν το μνημόνιο και μετά από λίγο καιρό διότι δεν το ψήφισαν!

Για ποια αξιοπιστία μιλάτε όταν καταγγέλλατε τα προτεινόμενα απεχθή μέτρα μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση και κόκκινες γραμμές και τώρα τα ψηφίζετε επαναφέροντας των εκβιασμό των προγενέστερων σας δηλ. Ευρώ ή δραχμή.

Στην συνείδηση και στην λογική λοιπόν όλων μας η αξιοπιστία σας βαθμολογείτε με μηδέν και βέβαια αυτό σας καθιστά ανυπόληπτο και συγκυριακό ηγετίσκο που μελλοντικά η ιστορία θα αναφέρει με τα μελανότερα χρώματα.(μαζί με τον παλαιό συμμαθητή σας κ. Γ. Παπανδρέου.)

Πάμε τώρα στους Ευρωπαίους εταίρους στους οποίους τάχα οφείλουμε να φανούμε αξιόπιστοι.

Μα προς θεού για ποιους μιλάμε; Για τους Γερμαναράδες που σφαγίασαν δύο φορές τους Ευρωπαϊκούς λαούς και ιδιαίτερα την Ελλάδα την οποία κατέκλεψαν και ποτέ δεν μας έδωσαν (όπως σε άλλες χώρες) τις δεδικασμένες πολεμικές αποζημιώσεις; Μιλάμε για αυτούς που μίζαραν τα τελευταία χρόνια τους εγχώριους πολιτικούς απατεώνες του σιναφιού σας για να μας πουλήσουν υποβρύχια που γέρνουν, τρένα που δεν χωρούν στις ράγες ενώ μας δάνειζαν τοκογλυφικά υποχρεώνοντας μας να αγοράζουμε τα όπλα τους;

Να φανούμε αξιόπιστοι σε αυτούς που γνώριζαν πως ο Σημίτης και η παρέα του τους έδωσαν χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία και όμως μας έβαλαν στην λυκοφωλιά της Ο.Ν.Ε;

κ. Πρωθυπουργέ όλοι έχουμε καταλάβει ότι η “αξιοπιστία” που υποσχεθήκατε στους Ευρωπαίους συναδέλφους σας και υπαλλήλους των τραπεζιτών είναι αδόκιμη ακόμη και σαν λέξη και θα πρέπει να πάψετε να την χρησιμοποιείτε αφού για εμάς σημαίνει, υποτέλεια, εξαθλίωση και εργασιακό μεσαίωνα!

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αξιόπιστος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους … αναξιόπιστος και ψεύτης στους Έλληνες!

  1. Ὁ/ἡ Fenrir γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ mySatellite.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.