Για Αργεντινή μπορούμε να μιλάμε, για Ισλανδία απαγορεύεται…


Πριν μερικές ημέρες παρακολουθούσαμε έναν τηλεοπτικό σταθμό όπου γινόταν ζωηρή συζήτηση με θέμα αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας περί Αργεντινής. Γνωστό φυσικά το θέμα και πιστεύουμε αντιληπτό σε όλους το ποιες ήταν περίπου οι εκατέρωθεν απόψεις. Όμως εκεί που οι πανελίστες διασταύρωναν τα «ξίφη» τους, κάποιος από όλους είπε το εξής: «Γιατί μιλάμε για το παράδειγμα της Αργεντινής και δεν μιλάμε για το παράδειγμα της Ισλανδίας» και προσπάθησε να προχωρήσει τη σκέψη του.

Ε, τι ήταν να το πεί;; Αμέσως ο διευθύνων τη συζήτηση δημοσιογράφος, παρενέβη και αφού…. τον διέκοψε αλλοιώνοντας τη ροή της συζήτησης, μας ενημέρωσε ότι θα διακόψουν για διαφημίσεις και αμέσως μετά θα επανέλθουν στο «ενδιαφέρον αυτό θέμα». Εννοείται ότι μετά τις διαφημίσεις, ουδέποτε συνεχίστηκε το θέμα της Ισλανδίας, αλλά το πάνελ ασχολήθηκε με άλλο θέμα.

Το τι έγινε ακριβώς στην Ισλανδία, δεν είναι γνωστό στον ελληνικό λαό, πέρα από εκείνους τους πολίτες που ασχολούνται  με το διαδίκτυο. Και φυσικά η δική μας άρχουσα ελίτ δεν θέλει να γνωρίζει τέτοια πράγματα ο υπόλοιπος λαός, που ως μόνη και εύκολη πηγή ενημέρωσης έχει τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Πέτρος Χασάπης

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.