Ελλάδα – Πορτογαλία: Δυο διαφορετικά … ΔΝΤ έχουν εγκατασταθεί στις χώρες αυτές ή …


Να κηρυχτεί άμεσα «persona non grata» στη χώρα μας ο δολοφόνος των Ελλήνων Πολ Τόμσεν!

Γιώργος Αδαλής

Δείτε πόσο δίκιο έχουμε εδώ και καιρό που βάλουμε ειδικά εναντίον του Πολ Τόμσεν και έχουμε βαρεθεί να φωνάζουμε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να κηρυχτεί «persona non grata» στη χώρα μας, διότι είναι ηλίου φαεινότερον, ότι εκπροσωπεί αλλότρια συμφέροντα και δημιουργεί συνθήκες πλιάτσικου στην Ελλάδα!

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σήμερα, προειδοποίησε την Πέμπτη την Πορτογαλία να μην υιοθετεί υπερβολικά μέτρα λιτότητας(!!), αλλά την συμβούλευσε να προβεί σε μεταρρυθμίσεις για βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας.

Αν γίνονται μόνον περικοπές στον προϋπολογισμό, «η οικονομία δεν θα επιβιώσει», δήλωσε ο Αμπέμπε Σελασιέ, ο οποίος ήταν επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΔΝΤ που επισκέφθηκε πρόσφατα τη Λισσαβόνα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα στην Ελλάδα.
Καταλάβατε;

Χρησιμοποιούν την αποτυχημένη δουλειά του υπαλληλάκου της Μέρκελ και του “γητευτή” της καμαριέρας του Σοφιτέλ, ως παράδειγμα προς αποφυγήν!

Κι εδώ άπαντες, καθόμαστε και τον … κοιτάμε!

Με πρώτον και καλύτερο τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον Στουρνάρα, που χάσκουν κάθε φορά που ο άσχετος με την διεθνή οικονομική επιστήμη, Πολ Τόμσεν, προβάλει νέα σχέδια επί χάρτου που δεν είναι τίποτε άλλο παρά νέα σχέδια επί … χάρου!

Κι ενώ στην Λισσαβόνα, δόθηκε ήδη η επιμήκυνση , ουδείς αναφέρει ότι ο κύριος λόγος που δόθηκε ήταν η βαθιά ύφεση, και η ανεργία που έχει εκτοξευτεί στο 15%.

Κι εδώ που ανεργία έφτασε κοντά στο 25% (η πλασματική γιατί η κανονική ξεπερνά το 35%) και η ύφεση στο 7%, ο Τόσμεν εφαρμόζει ΑΛΛΕΣ οικονομικές θεωρίες! Δικές του, που τις εφύρε, όταν τον έστελνε το ΔΝΤ να καταστρέψει οικονομίες σε άλλα κράτη!

Πάντως, επιμένω ότι η επιμήκυνση είχε δοθεί στην Ελλάδα από την εποχή Παπανδρέου, αλλά μια τα «δημοψηφίσματα» του ΓΑΠ, μια οι εκλογές, την κρατήσανε για τον επόμενο “ΣΩΤΗΡΑ” που έτυχε να είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Ετσι σε λίγες μέρες, αφού προηγουμένως θα μετρήσουμε νέες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, θα μας πουν ότι μας δίνουν την επιμήκυνση, γιατί έχουμε Πρωθυπουργό ολκής που δεν μπορεί να τον παίξει ούτε η … Μέρκελ!

Στο μεταξύ, ο οικονομικός δολοφόνος που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου κι έχει αναλάβει εργολαβικά την διάλυση της χώρας, φαίνεται ότι έχει πάρει με το παραπάνω αυτά που ήθελε από την Ελλάδα και οδήγησε τα πράγματα σε … εταιρίες που εκείνος ήθελε!

Οπως καταλάβατε, σήμερα, σας προανήγγειλα με τον δικό μου τρόπο, νέες συναρπαστικές αποκαλύψεις για το ΔΝΤ και τους εθελόδουλους πολιτικούς που έχουν τοποθετήσει στην Ελλάδα!!!

Πολιτικούς που μου θυμίζουν εκείνο τη αλήστου μνήμης … «εωράκαμεν τους ληστάς»! 

Λίγη υπομονή μερικές μέρες και θα είστε σε θέση να καταλάβετε το πως οι “προύχοντες” αυτής της χώρας, έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον των παιδιών μας!!!

aegeantimes.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ελλάδα – Πορτογαλία: Δυο διαφορετικά … ΔΝΤ έχουν εγκατασταθεί στις χώρες αυτές ή …

  1. Ὁ/ἡ Rosa Looser Burg γράφει:

    Η επανάσταση των γαρiφάλων,( η τελευταία εργατική επανάσταση που σφράγισε τον 20ο αιώνα, με τη συμμετοχή κυρίως των διανοούμενων ακαδημαϊκών που ανέλαβαν την μόρφωση του λαού), λέτε να μην άφησε το άρωμά της στον αέρα για το μέλλον αυτής της χώρας; Εκεί ψάξτε τις διαφορές. Ο κάθε λαός πορεύεται με ότι έχει στο κεφάλι του…δεν του φταίν συνεχώς οι κακόβουλοι “άλλοι” και οι ξένες δυνάμεις, φανερές και κρυφές!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.