Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΩΣ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!


Από την Σοφία Τ.

(όχι τυχαία η εισβολή των νέο-οθωμανικών σήριαλ)

[τα χαϊβάνια ακόμα θέλουν τον Τούρκο τους για «διασκέδαση»; 4 ώρες και 50 λεπτά 5 μέρες την εβδομάδα μας φλομώνουν στον τούρκικο «παστουρμά» τα γιουσουφοκάναλα της Ελλάδας! Ούτε τα «βιβλία» της Ρεπούση ή τα «ντοκιμαντέρ» του ΣΚΑΪ και η «δουλειά» της Δραγώνα και της Φραγκιουδάκη κ.ά. στην παιδεία είναι άσχετη μ’ αυτά!]

Τι σχέση έχει ο Γ. Παπανδρέου με τα τουρκικά σήριαλ;

«Φουσκώνει» το κύμα αντιδράσεων για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική μικρή οθόνη(σχόλιο: πρέπει και άλλο να φωνάξουμε. Δεν αρκεί γιατί το σύστημα έχει πολλά ποδάρια που αντιστέκονται). Και ήδη αυτό αποτυπώνεται και στη τηλεθέασή τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ιστορία δεν είναι τελικά και τόσο τυχαία. Το Onalert έχει δημοσιεύσει πρόσφατα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την τουρκική τηλεοπτική εισβολή η οποία λειτουργεί ως προπομπός των Τούρκων επιχειρηματιών. Και βέβαια όπως σωστά μας υπενθυμίζει το ardin-rixi.gr όλα αυτά που ζούμε υπάρχουν γραμμένα σε ελληνοτουρκική «πολιτιστική συμφωνία» την οποία έχει υπογράψει από την ελληνική πλευρά ποιος λέτε; Ο Γιώργος Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ. Για τους Τούρκους υπογραφή είχε βάλει ο μακαρίτης ο Τζεμ!

Υ.Γ.: το κόλπο-συμφέρει και τις Μ. Δυνάμεις- ήταν στημένο καιρό και κάποιοι θεωρούσαν την φιλοτουρκική τηλεόρασή μας ως άσχετη με την εξωτερική πολιτική υποτέλειας!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.