Βρωμερή απόπειρα στοχοθέτησης των Κοπτών της Αιγύπτου


L.A. Times και ελληνόφωνα μέσα (παραπλάνησης) παίζουν βρώμικο παιχνίδι με τις ζωές των χριστιανών (κοπτών) της Αιγύπτου

Μία γενοκτονία σε εξέλιξη. Αυτή των Χριστιανών (Κοπτών) της Αιγύπτου. Τα δυτικά ΜΜ”Ε” την κρύβουν. Αποσιωπούν τις μαζικές δολοφονίες. Τους χιλιάδες νεκρούς μέσα σε εκκλησίες. Τους βιασμούς, τα βασανιστήρια, τα παιδιά που καίγονται ζωντανά επειδή έκαναν το “σφάλμα” να προσευχηθούν.

Πριν από λίγες εβδομάδες στην Αίγυπτο, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους εκλεκτούς της Κλίντον, την “Μουσουλμανική αδελφότητα”, κυκλοφόρησε προκήρυξη σύμφωνα με την οποία τα ισλαμικά SS θα πληρώνουν για κάθε κεφάλι Κόπτη.

Αυτά η Δύση φαίνεται να μην τα γνωρίζει. Τα ελληνόφωνα μαρκουτσοφόρα όντα όμως όφειλαν να τα γνωρίζουν. Αυτό που παθαίνουν οι Κόπτες σήμερα είναι αυτό που πάθαινε ο Ελληνισμός επί αιώνες. Και όμως. Υπήρξαν ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που αναπαράγουν την δολοφονική προπαγάνδα των μέσων υπηρεσίας της κυρίας Κλίντον, σύμφωνα με την οποία “Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου” είναι οι δημιουργοί της σατιρικής ταινίας που δήθεν εξόργισε τα ευσεβή καθάρματα.

Άθλιο, δολοφονικό ψεύδος. Όπως ο δήθεν πάστορας που έκαιγε κοράνια.

Σας αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή τόσο την ταινία (όταν άλλοι την έψαχναν), όσο και το όνομα του δημιουργού που είναι Ισραηλινός. Διαβάστε εδώ: Απίστευτο! Ισραηλινός και όχι “Αμερικανος πάστορας που έκαψε το κοράνι” ο σκηνοθέτης της ταινίας που εξόργισε τους ευσεβείς ισλαμιστές.

Ας ξεστραβωθούν τα ανεύθυνα ελληνόφωνα κτήνη που στοχοθετούν μια μειονότητα υπό γενοκτονία. Θα μου πεις, εδώ “χορηγούν” την δική μας γενοκτονία. Στους Κόπτες θα κολλήσουν;

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.