Η αλά Τούρκα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Γερμανίας


Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη η πρόθεση της Γερμανίας να απαγορέψει την προβολή της ταινίας η οποία είναι και η αφορμή για να δείξουν για άλλη μια φορά την βαρβαρότητα και την απέχθεια τους οι μουσουλμάνοι, προς κάθε τι έξω από τις αρχές τους.

Είναι φυσικό η Γερμανία με παράδοση στον φασισμό να δείχνει κατανόηση στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά των μουσουλμάνων και να απαγορεύει την προβολή της ταινίας.

Κατά τα άλλα κάνει συστάσεις η Γερμανία σε άλλα κράτη για έλλειμμα Δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης.  

Αρχηγός της Ευρώπης και εκπρόσωπος της Σαρίας είναι ο Ερντογκάν, στον οποίο γονυπετής ζητούν συγνώμη οι Ευρωπαίοι διά του πρώην πρωθυπουργού της Δανίας, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον αγά Ερντογκάν για τα σκίτσα που είχε δημοσιεύσει μια δανέζικη εφημερίδα.

Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, η Σαρία έχει εφαρμοστεί στην Ευρώπη, πριν ακόμη κατακτηθεί ολοκληρωτικά η Ευρώπη από το Ισλάμ.

Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε την αιτία του ξεπεσμού των ευρωπαίων, ίσως όμως υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή της Σαρίας  στην Ευρώπη και αυτό όχι για εμάς, αλλά για τα παιδιά μας.

Πριν ήταν οι σατανικοί στίχοι, αργότερα τα σκίτσα του Μωάμεθ, τώρα η ταινία, προχθές ένας προβοκάτορας ιμάμης στο Πακιστάν κατέστρεψε μόνος του ένα Κοράνι και μετά προσπάθησε να στρέψει τις ορδές των λυσσασμένων μουσουλμάνων εναντίων ενός 14χρονου κοριτσιού παιδί χριστιανών, αύριο μπορεί ένας ψυχοπαθής να βάλει ένα γουρούνι σε ένα καφενείο μουσουλμάνων, και ουκ το κάθε εξής, και αναρωτιέμαι, πρέπει κάθε φορά να ζητούμαι συγνώμη από τον Ερντογκάν, όπως ο πρώην δανός πρωθυπουργός;

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι με στρουθοκαμηλισμούς ή με φασιστικού τύπου απαγορεύεις όπως η πρόθεση της Γερμανίας, το πρόβλημα είναι εδώ, μπροστά μας.

Σαρία στην Ευρώπη ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ανατολή και τα δύο μαζί δεν πρόκειται να συνυπάρξουν, γιατί όπως καθαρά μας δείχνουν οι αιμοδιψείς μουσουλμάνοι, δεν έχουν πρόθεση να αποδεχτούν τις αρχές της Δημοκρατίας, εκτός και αν μετατραπεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε αλά Τούρκα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εν έτη 2012 και κανένα μουσουλμανικό κράτος δεν έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, έτσι για να ξέρουμε με ποιούς είμαστε αντιμέτωποι και σε ποιούς υποκλίνονται οι Ευρωπαίοι Ηγέτες.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.