Με νόμο κάλυψαν τις offshore της Καραϊβικής


offshoreΣε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ομάδα του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο Extra 3 δείχνοντας για ακόμη μία φορά τα “παραμύθια” που μας πουλάνε οι πολιτικοί που έχουμε εμπιστευτεί.
Με νόμο του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου τον Δεκέμβριο του 2011 ορίζονται 47 κράτη – φορολογικοί παράδεισοι που δεν είναι “συνεργάσιμοι” να δίνουν φορολογικά στοιχεία για offshore και καταθέσεις Ελλήνων με αποτέλεσμα να βάζουν “πάγο” στην όποια έρευνα μπορεί να διεξαχθεί και στις όποιες ευθύνες μπορεί να υπάρχουν. “Είναι σαν να λένε ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξέρει τί συμβαίνει εκεί”, είπε ο Άκης Παυλόπουλος.”Η Ανγκουίλα της Καραϊβικής για παράδειγμα, δεν προέκυψε στα καλά καθούμενα ως φορολογικός παράδεισος που δεν δίνει στοιχεία. Είναι δεδομένο ότι κάποιος μετέφερε offshore εκεί και είναι γνωστός και τον καλύπτουν”, είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μανώλης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

spirospero.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Με νόμο κάλυψαν τις offshore της Καραϊβικής

  1. Ὁ/ἡ Σωτήριος Καλαμίτσης γράφει:

    Το θλέμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και μέρες. Έχει, όμως, αποδομηθεί. όποιος το έβγαλε στον αέρα απλώς μπέρδεψε τον νόμο 3999 με τον νόμο 3359. Έτσι, και ο Μανώλης, αντί να πεει ότι δεν γνωρίζει το θέμα κ.λπ., είπε τη γνώμη του και έγινε ρόμπα. Αμάν πια.

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.