Ο ύποπτος ρόλος του Τόμσεν στα εξοπλιστικά


Δεν είναι μόνο επικεφαλής του ΔΝΤ αλλά και Γαλλίδα. Ο λόγος για την Κρ. Λαγκάρντ την οποία ο πρωθυπουργός κάλεσε στο τηλέφωνο και της ζήτησε να «μαζέψει» τον Τόμσεν γιατί ο εκλεκτός της αντί να κάνει τη δουλειά που του έχουν αναθέσει προσπαθεί να μην κοπούν τα εξοπλιστικά προγράμματα από τα οποία ωφελείται και η Γαλλία.

Τις περικοπές στα αμυντικά τις έχει συμφωνήσει ο Σαμαράς με τον Ολάντ στη συνάντηση που είχαν στα τέλη Αυγούστου στο Παρίσι και ως εκ τούτου, η εκλεκτή του Σαρκοζί, Λαγκάρντ και απεσταλμένος της Τόμσεν, παίζουν απευθείας με τις ενδιαφερόεμενες εταιρείες.

Το θέμα είναι να σωθεί ο τόπος και όχι να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, γι΄ αυτό και ο Παναγιωτόπουλος άφησε σαφή υπονοούμενα για τις σκοπιμότητες των τροϊκανών που από τη μια ζητούν περιστολή του «λίπους», αλλά όταν φτάνει η κουβέντα στις αμυντικές δαπάνες κάνουν την… πάπια.

paraskhnio.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο ύποπτος ρόλος του Τόμσεν στα εξοπλιστικά

  1. Ὁ/ἡ netherite γράφει:

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ-ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΨΙΜΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.