Στην Κύπρο δεν έχουν ταμπού!!!!!!!! «Βόμβα» Α.Κυπριανού: Εξετάζουμε ακόμη και έξοδο από το ευρώ


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο η Λευκωσία να εγκαταλείψει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα εάν ζητηθούν σκληρά μέτρα λιτότητας από την τρόικα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

Ο Άντρος Κυπριανού σε συνέντευξη στο http://www.24h.com.cy παραδέχθηκε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία μελετά όλα τα ενδεχόμενα. «Εάν η τρόικα επιμένει σε οδυνηρότατα μέτρα για να παραμείνουμε στη ζώνη του ευρώ εμείς θα πεισματώσουμε και θα πούμε ότι δεν φεύγουμε από τη ζώνη του ευρώ γιατί είναι σημαντικό αυτό το ζήτημα; Παραμένουμε όσο οδυνηρά και αν είναι τα μέτρα;» αναρωτήθηκε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ. 

Σε ερώτηση εάν αφήνει ανοιχτό το θέμα να εξεταστεί η παραμονή ή όχι της Κύπρου στο ευρώ ο Άντρος Κυπριανού απάντησε: «Σίγουρα το αφήνω ανοιχτό. Δεν προκαθορίζω τώρα τι θα κάνουμε αλλά λέω ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν πάρα πολύ σοβαρά εάν πράγματι θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κυπριακού λαού».

«Είχαμε συμφωνήσει το 1995 να προχωρήσει η πορεία ένταξης, θέτοντας κάποιες προϋποθέσεις, ότι αυτό θα βοηθούσε στην προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού και ότι θα διαφυλάσσονταν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων. Σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις δεν βοήθησε η ένταξη μας» υπογράμμισε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

real.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.