Ήταν μια prova generale…Και ξαφνικά, το κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας παραλίγο να γίνει το κέντρο της Ελληνικής Ισλαμικής Άνοιξης και ο χειμώνας της Ελληνικής Δημοκρατίας (όσο έχει απομείνει από αυτήν, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις εγχωρίων και ξένων…). Μία συγκέντρωση κατά της γνωστής ταινίας που αφορά τον Μωάμεθ, εξ ολοκλήρου αδικαιολόγητη αφού στη χώρα μας ούτε προβλήθηκε αυτή η ταινία αλλά ούτε υπήρξε οποιαδήποτε είδους σχέση Έλληνα με αυτήν, οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες αποφάσισαν να μεταβάλουν την Αθήνα σε… Καμπούλ και διαδήλωσαν υπέρ των Μωάμεθ σπάζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες Ελλήνων πολιτών.
Η Αστυνομία, αν και μπορούσε να εξαλείψει την συγκέντρωση των εν Ελλάδι ισλαμιστών, δεν αντέδρασε και επέτρεψε -αντί να αποτρέψει- την πλατεία Ομονοίας να μετατραπεί σε επίκεντρο θρησκευτικών εκδηλώσεων, αλλά και ενεργειών καταστροφής από έναν οργισμένο όχλο φονταμενταλιστών ισλαμιστών. Ο κ. Δένδιας κρύφτηκε, ενώ ο κ. Καμίνης σιώπησε τόσο πριν όσο και μετά την παράνομη συγκέντρωση. Οι ευθύνες που βαραίνουν τόσο τον δήμαρχο Αθηναίων, όσο και τον κ. Δένδια (που όφειλε ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Αθηναίων πολιτών και την αποτροπή εχθρικών ενεργειών που τείνουν να διασαλεύσουν την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια της χώρας), αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι απέδειξαν όχι μόνο την ανικανότητα και την ανεπάρκειά τους, αλλά την επικινδυνότητα της παραμονής τους σε θέσεις ευθύνης και εξουσίας, που την εξαντλούν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και την ξεχνούν όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε άλλο.

Παράνομα ευρισκόμενοι λαθρομετανάστες κάνουν πορεία, κλείνουν δρόμους, κλείνει ο σταθμός του Μετρό της πρωτεύουσας της χώρας, χιλιάδες τουρίστες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των ταραχών. Μια Κυριακή ηρεμίας στο κέντρο της Αθήνας καταστράφηκε επειδή μια φούχτα αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και λοιπών στοιχείων, θεώρησε σωστό να τερματίσει το νόμο επειδή ένιωσε θιγμένη από κάτι που έγινε αλλού… Τους κατοίκους των περιοχών που εξυπηρετούνται από το σταθμό του Μεγάρου, τους ρώτησε μήπως ο κ. Δένδιας, ο κ. Καμίνης ή ο κ. Σαμαράς; Προφανώς όχι, αφού οι ίδιοι απολαμβάνουν την απόλυτη ασφάλεια με τα χρήματα εκείνων των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι απειλούνται ποικιλοτρόπως και σε καθημερινή βάση από ένα πλήθος ισλαμιστών που μας τους πρόσφερε «πεσκέσι» η γείτονα Τουρκία.

Προφανώς και οι «οργισμένοι» λαθρομετανάστες δεν αναγνωρίζουν καμία αρχή και κανένα νόμο και θεωρούν δικαίωμά τους να συμπεριφέρονται όπως οι ίδιοι νομίζουν ή όπως οι «αρχηγοί» τους τους διατάσσουν. Το ότι το δικαίωμα στη ζωή, στην ελευθερία, στο παραεμπόριο και στην διατάραξη της ειρήνης και της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, είναι μόνο η αρχή, θα πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι μας και μάλιστα εγκαίρως. Την ίδια στιγμή σωρηδόν και χωρίς καμία φυσιολογική διεργασία (π.χ. επεξεργασία και διασταύρωση πληροφοριών από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες) ελληνοποιείται σε καθημερινή βάση άγνωστος αριθμός λαθραία εισαχθέντων στην χώρα, αποκτώντας ιθαγένεια(!) και δικαίωμα ψήφου. Ούτε γι αυτά –φυσικά- δεν θα απολογηθεί ο κ. Δένδιας, ο κ. Στυλιανίδης ή ο κ. Σαμαράς, επειδή θεωρούν τον Ελληνικό λαό ανδράποδα της εξουσίας τους, κατευθυνόμενο σχεδόν στο σύνολό του και έτοιμο να αποδεχθεί ακόμη και την φυσική εξάλειψή του εάν έτσι αποφασίσουν οι… «διασώστες» του. Το σημερινό πολιτικό σύστημα έχει φροντίσει με το άρθρο 23 Ν. 4055/2012 –το οποίο ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία- να μην απελαύνονται αλλοδαποί για πλημμεληματικές πράξεις μέσω δικαστικής απόφασης.

Ένα πλήθος λαθρομεταναστών που ξεπερνάει –επισήμως- το 1,5 εκατομμύριο και ανεπίσημα ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια σε ολόκληρη την χώρα, απειλεί ευθέως την χώρα και δεν κουνιέται φύλλο. Πώς συμβαίνει αυτό; Ποιοι και γιατί το επιτρέπουν;
Η απάντηση βρίσκεται στον άτυπο αρχηγό των λαθρομεταναστών, ο οποίος τόσο σε βιντεοσκοπημένες του «παρεμβάσεις», όσο και σε άλλες ομιλίες του που δεν έχουν καταγραφεί οπτικο-ακουστικά, δείχνει ξεκάθαρα πως λειτουργεί εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους απειλεί ευθέως εάν δεν αποδεχθούν την συνύπαρξή τους με τους εισαγόμενους λαθρομετανάστες ισλαμιστές!!!

Τι υπάρχει μέσα στα καταστήματα που ενοικιάζουν και που σχεδόν πάντα οι τζαμαρίες είναι καλυμμένες με αφίσες;
Τι υπάρχει στους χώρους που διαμένουν κατά δεκάδες και στους οποίους δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από την αστυνομία, αφού εγκυμονεί ο «κίνδυνος» διαμαρτυρίας αριστεριζόντων ομάδων τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Μπορεί ο κ. Δένδιας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ή ακολουθεί την προδιαγεγραμμένη πορεία του, επωμιζόμενος το σύνολο των εκτροπών που αναμένονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα;
Επιτρέπονται διαδηλώσεις και πορείες, που στηρίζονται στον θρησκευτικό φανατισμό και μισαλλοδοξία από λαθραία εισαχθέντες στη χώρα;
Είναι δυνατόν ένας λαθρομετανάστης, αυτοδιορισμένος πρόεδρος των Πακιστανών, ονόματι Τζαβέντ Ασλάμ, διωκόμενος από την Ιντερπόλ για εμπόριο ανθρώπων, να περιφέρεται στα ΜΜΕ, να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί ως ρατσιστή και να μην συλλαμβάνεται;
Και επιστρέφουμε στο ερώτημα: Ποιοι είναι οι οργανωτές και καθοδηγητές ενός υπαρκτού κινδύνου για την χώρα;

Φωνάζοντας Αλλάχ ακμπάρ, σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος, οι λαθρομετανάστες κατόρθωσαν να απειλήσουν ευθέως το σύνολο των πολιτών της Ελλάδας, αφήνοντας την απορία να πλανάται: στις δικές τους χώρες γίνονται τα ίδια από αλλόθρησκους; Κάποια στιγμή όλοι μας θα πρέπει να κατανοήσουμε πως οι μουσουλμάνοι όπου βρεθούν, προκαλούν προβλήματα, γιατί είναι η φύση της θρησκείας τους τέτοια. Θεωρούν απίστους τους άλλους και να έχουν και ως μέσο επιβολής της θρησκείας τους ακόμη και με τη βία. Και αυτή η βία δεν βρίσκεται πλέον στην πόρτα μας, αλλά μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

Κι ενώ οι Χρυσαυγίτες έσπασαν δύο πάγκους με παράνομα εμπορεύματα, έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων και υπήρξε άμεση παρέμβαση του (αν)αρμόδιου υπουργού κ. Δένδια (αναρμόδιος επειδή ήταν θέμα της δημοτικής αστυνομίας), το απόγευμα της Κυριακής διαπιστώσαμε πως κάτι παράξενο συμβαίνει. Μία παράξενη σιωπή των ΜΜΕ, μία παράξενη σιωπή των πολιτικών… Μία παράξενη ομερτά, που είναι προφανές ότι υποθάλπει μία περαιτέρω γνώση ή έναν αδικαιολόγητο φόβο…
Πότε θα αποφασίσει επιτέλους μια ελληνική κυβέρνηση να δώσει την μια και μοναδικά αποτρεπτική λύση στο τρέχων πρόβλημα; Πληθυσμιακές μάζες αμόρφωτων φανατισμένων πιστών του Ισλάμ προερχόμενοι από χώρες ΜΑΓΚΡΕΜΠ και κεντρικής Ασίας (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές) είναι κίνδυνος παρών και επαυξανόμενος με γεωμετρική πρόοδο και ανυπολόγιστες συνέπειες για την εθνική ακεραιότητα και την ζωή των ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που κατοικούν ειρηνικά πολλά χρόνια σε αυτόν τον τόπο.
Είναι ακριβώς όπως μια ωρολογιακή βόμβα ρυθμισμένη στο on για να εκραγεί και το ρολόι της απλώς καταπίνει ταχύτατα τα λεπτά και δευτερόλεπτα που απομένουν. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εκείνοι όσοι απασχολούν τα δείγματα ΜΑΓΚΡΕΜΠ και Πακιστάν και κερδίζουν από την εν Ελλάδι παρουσία όλων αυτών των εισβολέων, αποκαλούν τις όποιες σώφρονες διαμαρτυρίες των ελλήνων πολιτών ως εικασίες και ευφάνταστες φοβίες.
Με καίει και με προσβάλει βάναυσα σαν Έλληνα η παράλογη πραγματικότητα, με την αυθαίρετη και απαιτητική δράση των εισβολέων αλλοδαπών. Από τα όσα χειρότερα επερχόμενα που θα συμβούν ας προσέχουν ειδικά οι συριζαίοι που πρώτοι αυτοί θα σέρνονται στους δρόμους από τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Τα αγρίμια επιτίθενται και κατασπαράσσουν πρώτα στους σιτιστές τους.

Μετανάστης ή μέτοικος γίνεσαι σε χώρα που σε εμπνέει, την εκτιμάς αυτήν και τον λαό της ή αποκομίζεις από αυτήν θετικά αποτελέσματα. Και γι’ αυτό και παραμένεις. Οι πακιστανοί και οι εκ της Βορείου Αφρικής προερχόμενοι λαθρομετανάστες όχι μόνο μισούν τους έλληνες, αλλά αισθάνονται ότι εδώ στην Ελλάδα προσβάλλονται οι δοξασίες τους και πλήττεται ο «λαμπρός» πολιτισμός τους.
Ξεχνούν ότι δεν τους φέραμε εμείς εδώ.
Δεν τους δώσαμε άδεια ούτε καν για διέλευση.
Δεν είχαμε εμπορικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά πάρε δώσε μαζί τους.
Δεν κάναμε εμείς οι έλληνες πόλεμο στις πατρίδες τους και καμία ευθύνη δεν έχουμε για την συνέχιση της από αιώνων κτηνώδους εξαθλιωμένης κοινωνίας τους.
Η ύπαρξή τους για το 90% του ελληνικού λαού ήταν αδιάφορη ή και ανύπαρκτη πριν το 2002.
Αν στις πατρίδες τους δυστυχούν ή έχουν πολέμους δεν μας αφορά. Αυτοί εισέβαλαν εδώ περνώντας παράνομα τα ελληνικά σύνορα ζητιάνοι, ικέτες ελεημοσύνης και φιλανθρωπίας από εμάς τους κακούς ανθρώπους έλληνες χριστιανούς.
Αν δεν τους αρέσει εδώ στην Ελλάδα όπως είναι η κοινωνία μας, να μην προκαλούν.
Να γυρίσουν πίσω στις μίζερες και σκοταδιστικές κοινωνίες τους ή να την κοπανίσουν από τα βόρεια σύνορα με προορισμό τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Δεν είναι παράλογο το συμπέρασμα ότι η Τουρκία και κάποιες από τις ελεεινές δικτατορίες τους συνεργάζονται για την πάκτωση στην Ελλάδα με όλη την κοινωνική τους σαβούρα…
Όσοι από Πακιστάν έχουν καλή παιδεία μεταναστεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά ή στις ΗΠΑ. Είναι γελοία δικαιολογία αυτή που προβάλουν οι εκ του πονηρού υπερασπιστές τους, οι διάφορες ύποπτες ΜΚΟ, οι πολιτικοποιημένοι κουλτουριάδες και λοιπά συναφή σούργελα και αναζητητές του μελαμψού εραστή, πως δεν φταίνε αυτοί αλλά τα καθεστώτα στις πατρίδες τους.
Έναν και Μοναδικό Παντοδύναμο Θεό πιστεύω. Δεν βγήκα όμως ποτέ να ενοχλήσω ή να ψέξω τον οποιονδήποτε πιστό ό,ποιας θρησκείας και δόγματος. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει και το σέβομαι απόλυτα. Όπως και δικαίωμά μου είναι να μην ανέχομαι το κάθε φανατισμένο θρησκόληπτο καθίκι να διαδηλώνει στο κέντρο της Πρωτεύουσας της χώρας μου επειδή κάποιος μπάσταρδος πληρωμένος προβοκάτορας που δεν είναι έλληνας, έβρισε τον Προφήτη του με μία κωλοταινία κάπου στις ΗΠΑ.

Ο αιγύπτιος πρόεδρος των ισλαμιστών στην Ελλάδα αποκάλεσε τον πρωθυπουργό των ελλήνων ρατσιστή και ψεύτη. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή το μπαμ είναι έτοιμο σύμφωνα με τις ενδείξεις; Μήπως επειδή το μπάμ είναι προμελετημένο και πρέπει να δημιουργηθούν σήμερα οι κατάλληλες συνθήκες που θα το δικαιολογήσουν;
Στον τόπο του ο αιγύπτιος δεν θα πάει ποτέ να αποκαλέσει δημόσια ψεύτη τον δικό του εκλεγμένο πρωθυπουργό. Ούτε καν θα το κάνει έστω και από την ασφαλή για αυτόν Αθήνα. Ξέρει τι τον περιμένει. Κάποια σκοτεινά άτομα από την φυλή του θα τον συνετίσουν οριζοντιώνοντας τον για πάντα κάτω από τα κυπαρίσσια. Κάποιοι «αρχηγοί» που τοποθετούνται από διάφορες ξένες υπηρεσίες, θα περάσουν τα κατάλληλα μηνύματα σε όσους πρέπει όταν πρέπει, προκειμένου να επιτευχθεί εκείνο που σχεδιάστηκε.
Κι έτσι ξαναγυρνάμε στο ερώτημα: Ποιοί και γιατί επιδιώκουν να πολώσουν τους λαθρομετανάστες και να τους οδηγήσουν σε μία σύγκρουση με την Ελληνική κοινωνία, η οποία θα είναι κυριολεκτική σφαγή και ο ηττημένος θα είναι μόνο οι «φτωχοδιάβολοι» που θα δεχθούν όλη την οργή που μέχρι σήμερα έχει σωρευθεί στους Έλληνες πολίτες;

Οι συναντήσεις πρακτόρων της ΜΙΤ με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες είναι συχνότατες. Οι φανατισμένοι ουαχαμπίτες (υπάρχουν πάρα πολύ μεταξύ των λαθρομεταναστών) είναι μίσθαρνα όργανα των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος χώρας. Αυτά γίνονται και σε ακριτικές περιοχές όπου το άφρων ελληνικό κράτος έχει επιτρέψει να εγκατασταθούν αδιακρίτως μουσουλμάνοι. Δεν έχει πάτο το βαρέλι της κρατικής αδιαφορίας… όταν 500 βαλτοί κατορθώνουν να αναστατώσουν την Ελληνική πρωτεύουσα και να την διασύρουν διεθνώς, στο όνομα του Αλλάχ!
Τρίζουν τα κόκαλα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη όπου σαν χθες -191 χρόνια πριν- απελευθέρωσε με τα φουσάτα του την Τρίπολη. Το ποτήρι ήδη έχει ξεχειλίσει από την εποχή του λαθρο-ΠΑΣΟΚ όταν οι μουσουλμάνοι έκαναν δημόσιες προσευχές στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου. Στο λίκνο της πάλαι ποτέ ένδοξης ελληνικής Παιδείας. Και σήμερα ήρθε και η δεξιά του Σαμαρά, να συνεχίσει το έργο των… ανθρωπιστών…

Ας το συνειδητοποιήσουμε κάποτε οι Έλληνες! Έχουμε, Ναι, Έχουμε, αλωθεί ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!
Ξυπόλυτοι «ελληνοποιημένοι» λαθρο-πακιστανοί «ισόβιες γλάστρες-ψηφοφόροι του πρασινο-σοβιέτ», σιτιζόμενοι των αριστεριζόντων ΜΚΟ, παρακοιμώμενοι και εραστές ευαίσθητων ψυχών, αγοράζουν ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ για φακές, ακίνητα-φιλέτα στη καρδιά της Αθήνας, επειδή, οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους όντας άνεργοι, ή συνταξιούχοι των 340 ευρώ, αδυνατούν να τα συντηρήσουν και τα ξεπουλάνε όσο-όσο, για ελάχιστο ζεστό μετρητό.
Η επί ημερών χρυσοχοϊδη ΕΛ.ΑΣ της υποχρεωτικής εκμάθησης του κορανίου, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας προστατέψει και να διαλύσει ΠΑΡΑΥΤΑ τα δήθεν internet-cafė-σφηκοφωλιές στη πλατεία Νιγηρίας (πρώην Αμερικής) εκεί όπου θα βρει τα πάντα! Από όπλα, ναρκωτικά, οτιδήποτε κλεμμένο και λαθραίο μέχρι και σεξ ζωντανό στη μέση της Πατησίων για 1 ευρώ, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οι τρελαμένες από φρίκη μανάδες πηγαίνουν τα μικρά τους στο νηπιαγωγείο!

Αυτή είναι Κόλαση του Δάντη. Ζούμε σε Σκοτεινούς Καιρούς, και ΔΕΝ φαίνεται να το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ οι συμβολαιογράφοι; Τα Μεσιτικά Γραφεία; ΠΩΣ γίνονται αποδεκτές οι Μεταγραφές και ΠΩΣ εκδίδονται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ των ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών;
Αυτά τα βασανιστικά, αναπάντητα ερωτηματικά, εξακολουθούν και παραμένουν σταυρόλεξα άλυτα για μένα και για τους περισσότερους σκεπτόμενους Έλληνες, βεβαίως.
Και να θυμόμαστε όλοι μας πως σε τριάντα χρόνια από τώρα θα κατηγορούμε τους σημερινούς πολιτικούς για τα λάθη που κάνανε. Όπως τώρα κατηγορούμε τους παλιούς για τα λάθη που κάνανε τα τελευταία 30 χρόνια και οδηγηθήκαμε σ αυτήν την κατάσταση. Μόνο που τα πράγματα τότε θα είναι πολύ πιο τραγικά και δρόμος χωρίς επιστροφή.

Αλίμονο στα παιδιά μας… και αλίμονο σε εμάς που δεν τολμάμε να απαντήσουμε στα αυτονόητα ερωτήματα: Ποιοι κρύβονται πίσω από μία επικείμενη «αραβική άνοιξη» στην σκιά του Παρθενώνα; Ποιοι καθοδηγούν και με ποια συμφέροντα την επιβολή κοινωνικής ανωμαλίας, συγκρούσεων και του απόλυτου χάους στην Ελλάδα;
Όταν θα βρούμε τις δυνάμεις να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε τις εξόφθαλμες απαντήσεις, τότε θα έχουμε ξεκινήσει και την πορεία για την διάσωσή μας. Την ολική διάσωσή μας απέναντι στον κίνδυνο του ολικού αφανισμού μας…

Αυτό που έγινε στην Αθήνα χθες, ήταν απλή προπόνηση. Και είναι δεδομένο πως ο “αγώνας” θα παιχτεί σύντομα για πολλούς και διάφορους λόγους και με σταθερό στόχο όλους εμάς…

Κωνσταντίνος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.