Ας όψονται


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Η λεγόμενη μεταπολιτευτική περίοδος, όπως ονομάστηκε από τους δημοκράτες ψευτοαντιστασιακούς του αμπέχονου, σηματοδότησε την έναρξή της με μία Εθνική καταστροφή. Την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, την κατοχή της νήσου από αυτούς και την έναρξη της αμφισβητήσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Τα κορυφαία αυτά θέματα Εθνικής αξιοπρέπειας οι επί 38 έτη «δημοκρατικές» κυβερνήσεις της Ελλάδος, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να επιλύσουν, αλλά τα κατέστησαν έτι περαιτέρω δυσχερέστερα και αδύνατα αντιστροφής, με τις συνεχείς υποχωρήσεις και τα φοβικά σύνδρομα.

Κατά την κοινή αντίληψη η λεγομένη μεταπολιτευτική περίοδος τελείωσε ή τελειώνει κάπου εδώ, με την κατοχή της Ελλάδος από την τρόϊκα, μιάς Ελλάδας απελπισμένης, φτωχημένης, χωρίς μέλλον, με κατοίκους ταπεινωμένους και αλλόφρονες. Είναι το έργο των «καταλληλότερων», των βαλτών, των ανάλγητων, των ολετήρων. Κατέστρεψαν (εν γνώσει τους) την ιστορία, την γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα, τον κοινωνικό ιστό των Ελλήνων, επιτέθηκαν στην θρησκεία, δίχασαν, εξέθρεψαν τον λαϊκισμό, έκλεψαν το μέλλον και τον πλούτο.  Απελπισία!

Και αυτή είναι μόνο η εισαγωγή εις την νέα πραγματικότητα.

Ακολουθεί ο Αρμαγεδδών για όσους γνωρίζουν ιστορία. Η μεταπολίτευση άρχισε με μία Εθνική καταστροφή και τελειώνει με μία άλλη. Την καταστροφή της Ελλάδος μας.

Ας όψονται…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.