Σύνδρομο ΠΑΣΟΚ «τσακίζει» τη ΔΗΜΑΡ


Όσοι ξέρουν τις λεπτές ισορροπίες στη ΔΗΜ.ΑΡ λένε με νόημα ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο.

Η ευφορία που υπήρχε με το υψηλό εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου αντικαταστάθηκε από την αγωνία και τον προβληματισμό για το εάν θα μπορέσει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να κρατήσει την ενότητά του.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και ο Πάρις Μουτσινάς, προκαλούν πονοκέφαλο στην ηγεσία και δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνουν να εννοηθεί ότι το σύνδρομο του ΠΑΣΟΚ θα «τσακίσει» και τη ΔΗΜΑΡ.

Εννοούν προφανώς ότι όπως τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ κάτι ανάλογο θα συμβεί με τα μέτρα των 11,5 δις. ευρώ που είναι δύσκολο να ψηφιστούν από κόμμα που ανήκει στην Αριστερά.

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ παρακολουθούν με προβληματισμό τη στρατηγική Βουδούρη-Μιχελογιαννάκη που έφτιαξαν φράξια μέσα στο κόμμα , αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαορετικά.

Ο Φώτης Κουβέλης που δεν ήθελε την επιβολή κομματικής πειθαρχίας τώρα το σκέφτεται, ενώ ανάλογη άποψη έχουν στελέχη όπως ο Σπύρος Λυκούδης ο Νίκος Μπίστης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Το ζήτημα βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση είναι τι θα πράξουν άλλοι βουλευτές όπως ο Γιάννης Πανούσης που κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

paraskhnio.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.