Ψάχνουν για λωτοφάγους


Πρέπει να είναι κανείς εντελώς χάνος με πολιτική αντίληψη ραδικιού για να μην καταλαβαίνει ότι αυτή την στιγμή παίζεται ένα καθαρά επικοινωνιακό κυβερνητικό παιχνίδι αποπροσανατολισμού. Όπως όταν την πρώτη φορά πέρασαν την αρχική βάρβαρη δέσμη αντιλαϊκών μέτρων προβάλλοντας την ιστορία Τσοχατζόπουλου, τώρα και εν όψει την ψήφιση στην βουλή των τελικών μέτρων ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας, έσκασε μύτη η υπόθεση παράνομου πλουτισμού, ξεπλύματος μαύρου χρήματος κλπ, πολιτικών προσώπων. Η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου μάλιστα έχει αναρτήσει μια λίστα «με τα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια», όπως γράφει.

Αν και δεν αποκλείεται το αστικό πολιτικό σύστημα να θυσιάσει κάποιο απ’ τα επίλεκτα μέλη του σε μια προσπάθεια να εξαπατήσει τον λαό ότι μπορεί να «αυτοκαθαρθεί» ο σημερινός στόχος του δεν είναι άλλος παρά να αποπροσανατολίσει τον λαό. 

Η μέρα ψήφισης στην βουλή των μέτρων κοινωνικής ισοπέδωσης θα υπάρχουν διαδηλώσεις και φοβούνται ότι μπορεί να μην είναι στα αποδεκτά πλαίσια όπως αυτές του της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο βίντεο o Ν. Καραθανασόπουλος ένας απ’ τους πιο αξιόλογους βουλευτές του ΚΚΕ σχολιάζει τα σημερινά πολιτικά δρώμενα.

tsak-giorgis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.