Λαθρομετανάστευση: Θέατρο, αναποτελεσματικότητα, εξαγρίωση, παραλογισμός!


του Στρατή Μαζίδη

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο λεπτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης κινούνται στη σφαίρα του θεάτρου, της αναποτελεσματικότητας, της εξαγρίωσης και του παραλογισμού.

Θεάτρου γιατί σε μια χώρα με 2.000.000 αλλοδαπούς των οποίων η πλειοψηφία είναι λαθρομετανάστες το ζήτημα δε λύνεται με μερικά πούλμαν της Dendias Travel στο κέντρο της Ομονοίας και αραδιάζοντας τους συλληφθέντες σε περιοχές της περιφέρειας ακόμη και με ευαίσθητο εθνικό χαρακτήρα όπως η Θράκη.

Αναποτελεσματικότητας διότι οι λίγες χιλιάδες είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα 2.000.000 αλλά και γιατί οι ξυλοδαρμοί, οι ληστείες, οι διαρρήξεις, οι φόνοι, τα καλάσνικοφ, η πορνεία, τα ναρκωτικά καλά κρατούν.

Εξαγρίωσης όταν η απειλή πολέμου στο κέντρο της Αθήνας, τα σκαμπίλια στα κορίτσια στην Πάτρα που δεν ήθελαν cd, το “όλοι τα πιτάνετε” στους Αγίους Αναργύρους, οι βιασμοί στα νησιά δεν προκαλούν καμία απολύτως αντίδραση ενώ επιπρόσθετα τα αποτελέσμα του Ξένιου Διός ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαζαν τους 4 στους 5 προσαχθέντες νόμιμους. Αντίθετα κάποιοι αποδεικνύονται λαλίστατοι σε άλλες περιπτώσεις.

Παραλογισμού διότι μια σειρά ιστότοπων και χρηστών του ίντερνετ τίθενται υπό παρακολούθηση επειδή δε συμφωνούν με την παρουσία 2.000.000 αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση αντί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αφοπλίσει αυτή την ωρολογιακή βόμβα που βρίσκεται στα θεμέλια της κοινωνίας μας επιλέγει το στρουθοκαμηλισμό, τις εντυπώσεις, την καταστολή των αντιδράσεων και τη σε επίπεδο εντυπώσεων αντιμετώπιση του ζητήματος με μερικές κλούβες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Με το να σπρώξεις όμως τη σκόνη κάτω από το χαλί, δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι.

Το πρόβλημα πλέον ούτε κρύβεται ούτε μετατίθεται (στη Χρυσή Αυγή).

Υπάρχει κι  έχει ανοίξει για την ελληνική κοινωνία. Την απασχολεί και πλέον επηρεάζει την ψήφο της. Δε χρειάζεται να είσαι αριστερός, κεντρώος ή δεξιός για να αντιληφθείς τους κινδύνους. Για να διαπιστώσεις πως κάποιοι λαοί και ομάδες δεν αφομοιώνται όπως τα αλλαλάζοντα πλήθη της Λιβύης και της Υεμένης. Για να καταλήξεις πως αν θες να περπατήσεις ξανά άνετα στους δρόμους πρέπει η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών απλά να σηκωθεί και φύγει. Δεν είναι θέμα διαφοράς, ανωτερότητας ή κατωτερότητας. Απλά είμαστε διαφορετικοί, πολύ διαφορετικοί.

Δεν είμαστε μια χώρα των 40.000.000 με ισχυρή βιομηχανία και θέσεις εργασίας. Είμαστε ένα κράτος που γερνά, δε γεννά και αδυνατεί να θρέψει τα ίδια του τα παιδιά. Πώς θα θρέψει 2.000.000 ξένα στόματα; Απλά δε γίνεται.

Και με θεατρινισμούς, στρουθοκαμηλισμούς και γελοιότητες το μόνο που καταφέρνεις είναι η Χρυσή Αυγή να εντείνει σε αυτό ακριβώς το πεδίο της απουσίας σου τις προσπάθειές της. Θα σε υποκαθιστά με δυναμικό τρόπο, θα κερδίζει την εύνοια του κόσμου και θα ηρωοποιείται έτι περισσότερο όποτε οδηγείται στο δικαστήριο. Επειδή όμως κι αυτή δε χτυπά το γάιδαρο αλλά μόνο το σαμάρι θα ανοίγουν παράλληλα οι ασκοί του Αιόλου ώστε κάποια στιγμή να αρχίσουν τα αντίποινα σε πιο οργανωμένο και συντονισμένο βαθμό μιας και τους βιασμούς, το ξύλο και τις ληστείες τις βιώνουμε σε καθημερινό επίπεδο.

Απαιτείται σύνεση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικές πολιτικές. Όσο ακόμη υπάρχει χρόνος.

freepen.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Λαθρομετανάστευση: Θέατρο, αναποτελεσματικότητα, εξαγρίωση, παραλογισμός!

 1. Ὁ/ἡ AEP γράφει:

  Δὲν μπορῶ νὰ καταλάβῳ ἀπὸ ποῦ προκύπτει ὁ ἀριθμὸς 2.000.000. Ἔχει δημοσιευθεῖ ἐπανειλημμένως ὅτι ὁ ἀριθμὸς τὼν λαθραίων ἐποίκων εἶναι πλέον ἄνω τῶν 6.000.000.
  Ὁ Ῥαγκούσης εἶχε ἀνακοινώσει ὅτι στὶς ἐκλογὲς θὰ ψήφιζαν 1.000.000 νομίμως, πρὶν τὶς ἐκλογὲς ἡ Διαμαντοποὺλου ἔκανε ἀγῶνα καὶ ἔσπασε ῥεκὸρ ἑλληνοποιήσεων γιὰ νὰ βγῇ ἡ κυβέρνηση τοῦ μνημονίου.
  Ἀπὸ τὸ 2009 …ήταν από την Αλβανία, 316.000 , Ρουμανία 14.000 , Ρωσία: 11.000 , Πακιστάν: 12.800, Ουκρανία: 19.200, Μολδαβία: 10.000, Ινδία 10.000,
  Φιλιππίνες: 7.000. (Μπαγκλαντές 0, Ιρακ 0, Αφγανιστάν 0, Σομαλία 0. Αν είναι δυνατόν!!!!!)
  Αυτοί οι περίπου 400,000 προστέθηκαν στους περίπου 800.000 ,που ήδη είχαν νόμιμη παρουσία στη χώρα μας. Οι παράνομοι «μετανάστες»,(χωρίς άδεια) υπολογίζονταν στις αρχές του 2009 από τις (πανάκριβες) δειγματοληπτικές έρευνες τού ΙΜΕΠΟ , μεταξύ 205.000 και 250.000.
  Ο «Χοντρικός» τους υπολογισμός είναι 1.500.000.
  Χωρίς να υπολογίζουν τα μέλη οικογενειών, τους ανήλικους, και τους ηλικιωμένους, (που πάλι στο περίπου είναι 400,000) τα «κορίτσια», τους μαφιόζους, τους αιτούντες άσυλο κλπ κλπ (στο περίπου είναι 150,000).

  Η «αλβανική κοινότητα» μιλάει για…
  1.500.000 Αλβανούς στην Ελλάδα. Η «Πακιστανική κοινότητα» για 500.000 και η «μουσουλμανική κοινότητα» (που «αγκαλιάζει» τους μη Πακιστανούς και Αλβανούς) για 1.000.000 .(Αυτοί όμως υπολογίζουν και τα μέλη των οικογενειών).

  Ένας αριθμός μεταξύ 3.500.000-4.500.000 εκ θα μπορούσε υποθετικά να εκφράζει την πραγματικότητα. (νὰ ἀναλογιστοῦμε τί θὰ γίνῃ στὶς ἐκλογὲς)
  Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009
  http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/11/blog-post_18.html
  Ποιὰ 2.000.000 τραγουδᾶμε ἐδῶ καὶ τόσα χρόνια; ἀκόμη στὰ 2 ἔχουμε μείνει;
  Εἶναι τόσο ἰσχυρὴ ἡ πλύση ἐγκεφάλου ποὺ ἔχουν ὑποστεῖ ὅλοι ἀπὸ τὰ Μαζικὰ Μέσα Ἐξαθλίωσης, ἢ χρειαζόμαστε ἀκόμη καιρὸ μέχρι νὰ ἀντιληφθοῦμε ὅτι οἱ ἀριθμοὶ μεταναστῶν ποὺ κράζουν οἱ πολιτευόμενες καρακάξες καὶ χαμαιρπεῖς δημοσιογράφοι δὲν εἶναι ἄλλο ἀπὸ ψέμματα.
  Ὁ ἀριθμός τους ἦταν τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 2011 ἤδη 5.800.000. Ὑπολογίζεται ὅτι 500 – 600 μπαίνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ στὴν χώρα. Περιμένουμε καὶ καινούρια φουρνιὰ ἀπὸ τὴν Συρία.
  Σχετικὸ βίντεο: youtube.com/watch?v=b_KSQ2htUkc
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/5800000.html
  Ἐπίσης ἀπὸ τὸ Olympia.gr
  «…Συγκλονιστική έρευνα για τους λαθρομετανάστες! Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος. 10.000 πέρασαν μόνο τον Οκτώβριο. Μύθος η Frontex – ύποπτος ο ρόλος της. Οι εισαγγελείς δεν εφαρμόζουν τον νόμο. Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την καταστροφή της!».
  http://olympia.gr/2011/12/06/
  Ἂς σταματήσουμε νὰ ἀναπαράγουμε τοὺς ἀριθμοὺς ποὺ μᾶς ταΐζουν καθημερινὰ· οἱ παράνομοι στὴν Ἑλλάδα ξεπερνοῦν ἤση τὸ 50% τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ καὶ συνεχίζουν νὰ μπαίνουν στὴν χώρα, νὰ τοὺς ταΐζουμε κρουασάν, ὁ δήμαρχος τῆς Ἀθῆνας νὰ τοὺς φιάχνῃ γιορτὲς καὶ τζαμιὰ καὶ τὰ λαθρομεταναστολάγνα κόμματα ποὺ φιλοδοξοῦν τὴν προεδρία νὰ τοὺς ὑποστηρίζουν εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.