Αν γινόταν το πραξικόπημα


Σύμφωνα με τη ναυαρχίδα της μιντιακής αξιοπιστίας στην Ελλάδα, η χώρα γλίτωσε πέρυσι από πραξικόπημα το οποίο απεφεύχθη τελευταία στιγμή. Ευτυχώς, γιατί όπως έγραψαν πολλοί φίλοι, δε θα αντέχαμε να είχαμε ένα καθεστώς το οποίο θα έπαιρνε αποφάσεις για τον τόπο, χωρίς να μας ρωτάει.

Πριν πάμε στη συνταρακτική αποκάλυψη της ημέρας, να σημειώσω κάτι: Μερικοί μη βλέπετε τόσα αμερικάνικα, σας έχει καεί ο εγκέφαλος. Η χούντα δεν είναι σαν τον Ράμπο που σκοτώνει 30 κακούς με ένα πιστόλι ενώ εσείς κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ. Κόψτε την πρωινή και συνέλθετε λίγο. Αν γίνει ποτέ πραξικόπημα πάλι, τότε δε μας σώζουν ούτε οι Avengers.

Βέβαια θα υπάρξουν και κάποια καλά (λέμε τώρα), τα οποία καταγράφει ο ωκεανός γνώσης του τόπου τούτου, ο αειθαλής «Νίντζα των αποκαλύψεων». Οι γυναίκες δε θα καταλάβετε και πολλά από το σημερινό ποστ, αν έχετε απορίες, πείτε μου να σας διαφωτίσω. Αν γινόταν τελικά το πραξικόπημα:

Πηγή: Mediasoup

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.