Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε.


H ΔΥΤΙΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ… Το συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ελέγχει και αποφασίζει για την τύχη Εθνών και λαών. Ό  Ο.Η.Ε  δημιουργήθηκε μετά τον 2 παγκόσμιο πόλεμο συμμετέχοντας σε αυτόν οί νικήτριες χώρες του πολέμου οι οποίες διαθέτουν δικαίωμα αρνησικυρίας (veto) δηλαδή έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν την έκδοση ψηφίσματος αντίθετου με τις θέσεις της καθεμιάς..Ή συνθήκη που υπογράφηκε στο καταστατικό του Ο.Η.Ε αναφέρει πως εμπλοκές ενόπλων δυνάμεων θα γίνονται μόνο όταν αυτές απαιτούνται για το κοινό συμφέρον όλων των Εθνών.

Τα μόνιμα μέλη του Ο.Η.Ε είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσική Ομοσπονδία, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλική Δημοκρατία.

ΕΠΊΣΗΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΛΛΑ ΔΈΚΑ ΜΗ ΜΌΝΙΜΑ ΜΈΛΗ, ΠΟΥ ΕΚΛΈΓΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ.

65 ΠΌΛΕΜΟΙ ΞΈΣΠΑΣΑΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΎΝ ΚΑΤΆ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΘΥΜΆΤΩΝ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ. ΠΌΣΕΣ ΧΏΡΕΣ ΆΡΑΓΕ ΕΊΧΑΝ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΟΊ ΠΟΛΈΜΟΙ;

ΤΙ ΚΟΙΝΌ ΕΊΧΑΝ ΌΛΟΙ ΟΊ ΗΓΈΤΕΣ ΚΡΑΤΏΝ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΎΤΗΚΑΝ; (ΣΑΝΤΑΜ-ΚΑΝΤΑΦΙ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ); ;

ΌΛΟΙ ΑΠΑΙΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΝΌΜΙΜΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΑΝ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ  ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 11Ο ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΜΕΤΆ...

pentapostagma

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.