Σαμαρά, προς Θεού μην το κάνεις αυτό που ζητάει η Μέρκελ!!!


Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε όλοι, γνωρίζοντες και μη γνωρίζοντες, υποψιασμένοι και πολιτικά αφελείς, ότι την Άνοιξη του 2010, το ΔΝΤ είχε προτείνει στον κ. Παπανδρέου να ζητήσει εκείνη τη στιγμή αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, η οποία θα το έριχνε στο 79% του ΑΕΠ. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, αντί να ακολουθήσουν την πρόταση του ΔΝΤ, αποφάσισαν, άγνωστο γιατί, να ακολουθήσουν την εντολή της Γερμανίας και κάποιων άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έτσι μπήκαν στο μνημόνιο, παραχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία της χώρας και υπέγραψαν νέο επαχθές δάνειο με την τρόϊκα.

Το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με όσα ακολούθησαν, ήταν να ξεφορτωθούν οι ευρωπαϊκές ιδιωτικές τράπεζες και κυρίως οι γερμανικές, τα ελληνικά τοξικά ομόλογα και να φορτώσουν τις επιχειρηματικές ζημιές τους που θα είχαν, πάνω στον ελληνικό λαό. Έτσι βρεθήκαμε να είμαστε οφειλέτες απευθείας της ΕΚΤ και των ευρωπαϊκών κρατών, αντί των ιδιωτικών τραπεζών που ήμασταν μέχρι τότε.

Τώρα έρχεται το ΔΝΤ και πάλι προτείνει στον κ. Σαμαρά και στους συγκυβερνώντες (κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη) να ζητήσουν κούρεμα του ελληνικού δημοσίου χρέους που είναι στα χέρια της ΕΚΤ και των ευρωπαϊκών κρατών. Δηλαδή, στην ουσία προτείνει να γίνει εκείνο που δεν έγινε το 2010. Να φορτωθούν δηλαδή τα ευρωπαϊκά κράτη τις ζημιές των τραπεζών τους. Μέρκελ και ΔΝΤ βρίσκονται σε σκληρή κόντρα γι’ αυτό το θέμα, αλλά το ΔΝΤ επιμένει. Πρέπει όμως να υποβάλει σχετικό αίτημα η ελληνική κυβέρνηση.

Για το λόγο αυτό, πανικόβλητη η κ. Μέρκελ σπεύδει στην χώρα μας αύριο, προκειμένου να τους καλοπάρει όλους και κυρίως τον κ. Σαμαρά, για να κλείσουν τα αυτιά τους στην τωρινή πρόταση του ΔΝΤ.

Προς Θεού Αντώνη Σαμαρά.

Μην ακολουθήσεις τα αχνάρια του Παπανδρέου.

Προς Θεού, ακολούθησε αυτή τη φορά την πρόταση του ΔΝΤ και ξελάσπωσε το λαό από το υπέρογκο βάρος που δεν βγαίνει με τίποτα. Διαφορετικά θα έχεις χειρότερη πολιτική κατάληξη από τον Παπανδρέου.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.