Αλλάζει η δομή των Ενόπλων Δυνάμεων ! …Δύναμη “Δέλτα” με επιθετικό σχηματισμό!


images.jpgΠλήρες ανατροπή του σκηνικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με ενίσχυση της Δύναμης ”Δέλτα” και δημιουργία ταχυκίνητωνμικρών Μονάδων με επιθετικό σχεδιασμό !
Το πείραμα πέτυχε ανέφερε στον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο ο επικεφαλής της διακλαδικής διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ σήμερα το μεσημέρι !

Τι εννοούσε όμως ο Αξιωματικός που για λόγους Ασφαλείας δεν αναφέρουμε το όνομά του ! 

0004.jpg

Το σενάριο προέβλεπε την πληροφορία ότι ένοπλοι από την γειτονική Χώρα οπλισμένοι με ατομικά όπλα και ρουκετοβόλα προέβησαν σε κατάληψη των δομών του κράτους σε περιοχή κοντά στα σύνορα και αφήνοντας νεκρούς κατά την εκτέλεση …Οι Μονάδες που ανήκουν στο ΓΕΕΘΑ αντέδρασαν αστραπιαία και άμεσα …Ανακατάληψη και εκτέλεση όλων των ( κατσαπλιάδων ) !

Μονάδες ανεξάρτητες με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ και σχεδιασμό από την διακλαδική διεύθυνση χωρίς χρονοτριβή και άμεση εμπλοκή σε μάχη !

Δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια κανενός αν η πατρίδα δεχθεί επίθεση έστω και απο πυρήνες μερικέών UGKάδων φέρεται να είπε Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ… !

images.jpgΣίγουρα περνάμε σε μια άλλη εποχή και σχηματισμοί επιπέδου Σώματος και Ταξιαρχίας αργοκούνητες περνάνε πλέον σε αμυντικό σχεδιασμό !

Το θέμα όμως είναι η άμεση αντίδραση ενός γεγονότος που πάει να εκδηλωθεί σε κρίση και αυτό πρέπει να γίνεται άμεσα ! Η φιλοσοφία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου …
Στις επόμενες κινήσεις ο σχεδιασμός επιθετικών ενεργειών με αερομεταφερόμενες μονάδες μικρής κλίμακας με καταλήψεις Στρατοπέδων ,Διοικητηρίων ,αλλά και σχεδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας για άμεση αντίδραση …
1_1.jpg

Τα κέντρα αεράμυνας της Σμύρνης έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο και οι συντεταγμένες είναι ήδη στο υπολογιστή !

Τι να περιμένουμε το επόμενο διάστημα ; Ουδείς γνωρίζει αλλά η ενεργοποίηση της Ομάδος Ασφαλείας VIP του ΓΕΕΘΑ μόνο τυχαία δεν ήταν …
Μετά τις πληροφορίες ότι η Τουρκική ΜΙΤ αλλάζοντας το σχεδιαδισμό της δεν προσλαμβάνει πλέον παρακρατικούς αλλά δημιουργεί ειδικό τομέα εκτελεστών από τους κοκκινομπερέδες για εκτέλεση στόχων που σκοπό κσι στόχο έχουν να πλήξουν το ηθικό !
Η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ …¨Εχουμε και εμείς κάτι σκοπευτές που χτυπάνε Τούρκο απο τη Σάμο στο Κουσάντασι!

Βετεράνος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.