Ο Σαμαράς σχεδιάζει την διάλυση της ΝΔ και την ίδρυση μιας “παραταξης τελειωμένων”;


EPP Summit June 2010

Μα σοβαρά τώρα…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει την αυτοδιάλυση της ΝΔ(;;;) και την συγκροτήση ενός πόλου στον χώρο της Κεντροδεξιάς! Εκεί θα απορροφήσει τελειωμένους από το ΠΑΣΟΚ και λοιπά παρασάνταλα των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου, αλλά και πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν εκλεχτήκαν και που τώρα βρίσκονται σε ρήξη με την Ιπποκράτους.  Ακόμη το  παραπάνω σενάριο επεκτείνεται σε “ξέμπαρκους” από εδώ κι από εκεί.

Πρακτικά ο Σαμάρας δεν έχει πει  κάτι για το θέμα,  αλλά και μόνο η διαρροή των υποτιθέμενων προθέσεων και εισηγήσεων περισπούδαστων καθηγητών-συμβούλων ήταν αρκετή για να  κάνει πολλούς  ενθουσιώδεις  να  εμφανίζονται δημοσίως  υπέρ του να εκτίθενται και να σαλιαρίζουν.

Παράλληλα η ονοματολογία  -που  όχι τυχαία είναι μόνο από το ΠΑΣΟΚ  και όχι την  ευρύτερη κεντροδεξιά Μάνος Τζημερος Ανδριανοπουλος Ντορικοί- προφανώς  είναι εκεί για να επιτείνει την αίσθηση διάλυσης του  ΠΑΣΟΚ.

Στα  σοβαρά  όμως κανείς  δεν πιστευει  ότι ο Σαμαρας θα φτιάξει την “παράταξη των τελειωμένων” και θα  μαζέψει στην ΝΔ τον Πάγκαλο, τον Χρυσοχοίδη, τον Λοβέρδο, τον Φλωρίδη, την Διαμαντόπουλου και όποιον άλλον  κυκλοφορεί ξέμπαρκος ή τέλος πάντων χώνεται σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ  κατά καιρούς.   Μόνο σαν επίδειξη “τροπαίων και σημαιών του εχθρού” μπορούμε να δούμε  αυτή την εικόνα.

Για καποιους πρέπει να ειπωθεί πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω δυστυχώς.

Παρόλα αυτά είναι έξυπνο  το “στησιματάκι”…

Έχοντας τους στην αναμονή τους ακυρώνεις αντιπολιτευτικά και τους βάζεις να σε γλύφουν όλη μέρα,  επιτείνεις την διάλυση του ΠΑΣΟΚ και -επικοινωνιακά- είναι ενδιαφέρον  να τους βλέπεις να τους τρέχουν τα σάλια ή  να  κάνουν γραμμή αναμονής έξω από την Συγγρού.

…get real  people

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.