Φοβούνται να ψηφίσουν τα μέτρα πριν τις παρελάσεις;


Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι τα επώδυνα μέτρα θα ψηφίζονταν στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, τα μέτρα θα ψηφιστούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Σχετικά με αυτή την αναβολή οι φήμες οργιάζουν ότι έγινε για να περάσουν πρώτα οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου που ανακαλούν στις μνήμες το έπος του 1940 και την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.

Όπως όλοι ενθυμούμαστε, πέρυσι 26 Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε από τις Βρυξέλλες δήθεν θριαμβευτής, που συμφώνησε το PSI  και το δεύτερο εξαθλιωτικό μνημόνιο και δύο ημέρες αργότερα οι πολίτες έτρεπαν σε άτακτη φυγή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Αυτό προφανώς η εσωτερική τρόϊκα των Σαμαρά, Βενιζέλου Κουβέλη, θέλει να το αποφύγει. Θα πάμε ήσυχα στις παρελάσεις με τα καλά λόγια των ευρωπαίων τοκογλύφων και μετά θα έρθει ο καταιγισμός της εξαθλίωσης στη Βουλή.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.