Η Μέρκελ «dealer» της Teva και στην Ουγγαρία!


Το σχέδιο εξόντωσης της Μέρκελ δεν έχει τελειωμό…

Στις 2 Οκτωβρίου ο Ούγγρος πρωθυπουργός έδωσε «γη και ύδωρ» στην ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία (και τη γερμανική θυγατρική, Ratiopharm).

Στις 11 του μηνός η Γερμανίδα καγκελάριος τον αντάμειψε με ένα «χτύπημα στην πλάτη» τύπου Σαμαρά.

Γκόντολο, Ουγγαρία, Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η ισραηλινή εταιρία – μαμούθ στον τομέα των ανώνυμων γενόσημων, Teva, εγκαινιάζει το νέο της εργοστάσιο στην Ουγγαρία. Τα εγκαίνια κάνει ο ίδιος ο Ούγγρος πρωθυπουργός. Ο Βίκτορ Ορμπάν δεν αρκείται να πλέξει το εγκώμιο στην Teva. Προβαίνει σε μία δήλωση πλήρους υποταγής ολόκληρου του Ουγγρικού λαού στην ισραηλινή πολυεθνική, τα σκευάσματα της οποίας «έχουν συλληφθεί» συχνά ως νοθευμένα, ενώ αντικαταθλιπτικό της αποσύρθηκε πρόσφατα από τις ΗΠΑ γιατί προκαλούσε μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας. Αυτά προφανώς διέλαθαν της προσοχής του Ούγγρου πρωθυπουργού, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων απίστευτων, ότι η κυβέρνησή του «θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Teva στην Ουγγαρία».

Βερολίνο, Γερμανία, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες από τότε που ο πρωθυπουργός Ουγγαρίας παρέδωσε μία ολόκληρη χώρα στα πόδια της Teva και ο κ. Ορμπάν γίνεται δεκτός από τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Αφού λαμβάνει το δικό του χτύπημα στην πλάτη η Άνγκελα Μέρκελ τον επαινεί τονίζοντας πόσο καλό παιδί είναι και πόσο γρήγορα έπαψε να κάνει «του κεφαλιού του»

Αθήνα, Ελλάδα, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δύο μέρες πριν η Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα για να «χτυπήσει στην πλάτη» τον δικό μας πρωθυπουργό.

Τι απαίτησε ως αντάλλαγμα;

Όπως έγραψε Το ΧΩΝΙ την προηγούμενη Κυριακή, η Μέρκελ απαίτησε από τον Σαμαράνα δώσει «πακέτο – δώρο» στα τριτοκοσμικά ανώνυμα γενόσημα της Teva την Υγεία των ΕλλήνωνΝα τελειώσει τις ζωές μας για να θησαυρίσουν οι δικές της φαρμακοβιομηχανίες.

Άραγε τυχαία γυρίζει η Μέρκελ από χώρα σε χώρα θυμίζοντας ιατρικό επισκέπτη που προωθεί τα ανώνυμα γενόσημα τα οποία παράγονται από ισραηλινή πολυεθνική όπως η Teva σε χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, το Ισραήλ, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό;

Όπως αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ την προηγούμενη Κυριακή, η Teva εξαγόρασε πριν από ενάμιση χρόνο τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία – κολοσσό των ανωνύμων γενόσημων, Ratiopharm.

Επομένως τα συμφέροντα της Teva είναι συμφέροντα της Ratiopharm και αυτά αντιστοίχως είναι συμφέροντα της Μέρκελ.

Με απλά λόγια! Η Μέρκελ όταν απαιτεί από τον πρωθυπουργό να εφαρμόσει την εντολή της,εξασφαλίζει εκατομμύρια κέρδη για τις γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες και θέσεις εργασίας για τους Γερμανούς ψηφοφόρους της!

Η Γερμανίδα, που “με το έτσι θέλω” ζητά το ξεπούλημα της υγείας μας, παίζει με τις ζωές μας!

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει πως σε όποιες χώρες εφαρμόστηκαν ανάλογες ρυθμίσεις μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής!

Όπως φαίνεται το μήνυμα της Μέρκελ προς τους πρωθυπουργούς – διοικητές των χωρών που βρίσκονται υπό «κατοχή» είναι ένα: Τα έχετε καλά με την Teva; Ε τότε θα σας ανταμείψω πλουσιοπάροχα

Επειδή όμως οι Έλληνες έχουμε δείξει ότι διαφέρουμε από τους άλλους λαούς, ελπίζουμε πως έστω και την ύστατη στιγμή οι κυβερνώντες μας θα ορθώσουν το ανάστημά τους και θα στείλουν την Μέρκελ και τα συμφέροντά της στον… αγύριστο!

newsbomb

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.