Πολιτικό θέατρο για να καλυφθεί και το αριστερό πρόσημο του μνημονίου


Εννοείται ότι δεν υπάρχει πια κανείς αφελής Έλληνας που να πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζεται ένα συντονισμένο πολιτικό θέατρο δήθεν ενδοκυβερνητικής κρίσης, προκειμένου αφενός να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τη σκλαβιά που του επιβάλουν και αφετέρου να διατηρήσει την εκλογική  του «πελατεία» το αριστερό πρόσημο του μνημονίου (ΔΗΜΑΡ).

Όλα είναι προφανώς συμφωνημένα, εξάλλου όλα έχουν ψηφιστεί πριν τις….πρώτες εκλογές του Μαϊου, ακόμα και ο Ειδικός Λογαριασμός, με τον οποίο η χώρα μπαίνει σε Διεθνή Έλεγχο και στην ουσία στον απόλυτο έλεγχο της Γερμανίας. Απλά περιμένουν να περάσουν οι παρελάσεις αύριο για να ψηφιστούν τα μέτρα και οι αμερικανικές εκλογές για να εκταμιευτούν τα 31,5 δις ευρώ. Το όλο πολιτικό θέατρο, που εύστοχα στο σημείο αυτό καταγγέλλει και ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται από την “καθ’ ύλη αρμόδια” ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να διασωθούν τα προσχήματα.

Επιπλέον, εννοείται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κυβερνητική κρίση. Αν η συγκυβέρνηση έπεφτε και πηγαίναμε σε εκλογές, είναι απόλυτα βέβαιο ότι Σαμαράς, Κουβέλης και Βενιζέλος θα εξαφανίζονταν από το πολιτικό στερέωμα μαζί με τους ανθρώπους τους που επανδρώνουν τον κρατικό μηχανισμό και αποκαλούνται κόμματα.

Ειλικρινά ελπίζουμε να διαψευστούμε για να ανασάνει η Ελλάδα, αλλά μάλλον αυτές είναι φρούδες ελπίδες. Την κυβέρνηση αυτή θα την ρίξει η ίδια η εφαρμογή των μέτρων, ο δε λαός θα έχει καλύτερη τύχη μόνο αν αφυπνιστεί και αποτινάξει αυτό το ολοκληρωτικό πολίτευμα που τον οδηγεί στα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

Πέτρος Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.