Ανεξάρτητοι Έλληνες:”Να παραιτηθεί ο Τραγάκης “


Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ είπε: «Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί. Την ίδια στιγμή αντέδρασα ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και παρ’ όλο που είχαμε κλειστά μικρόφωνα του φώναξα ότι «αυτό δεν περνάει».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μου απάντησε από το δικό του ανοικτό μικρόφωνο ότι δεν γνωρίζω τον Κανονισμό, προσβάλλοντάς με και ως Βουλευτή αλλά πάνω απ’ όλα ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το επίσημο βίντεο της Βουλής που έχουμε στα χέρια μας και έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μετά από λίγο, η αρμόδια Νομοθετική Διεύθυνση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι… «εκ παραδρομής προσμετρήθηκε ως υπερψηφισμένο το άρθρο 4, ενώ έχει καταψηφιστεί».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζητάμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και για την βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος αλλά και για το «πραξικόπημα» που διέπραξε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συμπεριφερόμενος μέχρι την ώρα που βγήκε από την αίθουσα με ύφος απαράδεκτα απαξιωτικό».

.http://on-news.gr

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Blogs. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ανεξάρτητοι Έλληνες:”Να παραιτηθεί ο Τραγάκης “

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Αυτό δεν είναι κατάσταση πλέον. Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες να κάνουν τον κόσμο να ξεφύγει από κάθε όριο στην οργή του.

  Άσχετο Netakia αλλά θα το γράψω. O π.Παίσιος είχε πει ” πρώτα θα ρεζιλευτούν και μετά θα πάρουν τον δρόμο τους”. Δεν είχε πει όμως μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει το ρεζιλίκι τους. Και από ότι βλέπω ισχύει απόλυτα το “μωραίνει ο Κύριος…”

  Και όμως αυτό το αποκαλούν “Κοινοβουλευτική Δημοκρατία” ενώ κανονικά έπρεπε να το αποκαλούν “Πολιτικό Ρεζιλίκι”.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ netakias γράφει:

   ….ον βούλεται απολέσαι ! …..

   Και το λυπηρό είναι ότι δεν γίνονται ρεζίλι από μωρία (‘νταξη κάποιοι είναι μωροί πχ Αδωνις) αλλά από το αγωνίας τους να ικανοποιήσουν τους Αφέντες τους…για τους δώσουν και το τελευταίο δις από τον πλούτο της χώρας…

   Αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα δεν είχε πάντα υλικό πλούτο, αλλά σίγουρα είχε έμψυχο…ελπίζω να τον ξανα βρούμε

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.