Αυτός είναι ο “πνευματικός ηγέτης” και καθοδηγητής των αντιρατσιστών-αντιεξουσιαστών (βίντεο)


Δυστυχώς δεν είναι ένα ακόμα σενάριο συνωμοσιολογίας.
Δεν είναι τυχαίο που σε παγκόσμιο επίπεδο ο συγκεκριμένος “άνθρωπος” έχει χαρακτηριστεί ως νεοταξική νυφίτσα και αδίστακτος οικονομικός δολοφόνος κρατών.

Δεν παρεκκλίνει ούτε λέξη από όσα ακούμε και διαβάζουμε από τα πνευματικά του παιδιά στην Ελλάδα. Ακριβώς τα ίδια πράγματα λέει για τους “κακόμοιρους μετανάστες” ενώ τους χρησιμοποιεί καθαρά σαν “πυρηνικό όπλο” σε όποιον του αντιστέκεται…

Μιλάει για ανθρωπιστική κρίση και πρόσφυγες..την στιγμή που ο ίδιος και η νεοαταξική ελίτ που εκπροσωπεί, είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά στον πλανήτη.
Πόλεμοι, οικονομικό χάος, περιβατολογική καταστροφή, πειράματα με φάρμακα σε ανθρώπους μέσω ΜΚΟ , μεταλλαγμένα τρόφιμα κλπ κλπ..

Τώρα ξαφνικά δεν του ΄στριψε και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε παγκόσμια αποθήκη λαθρομεταναστών.Το κάνει γιατί είμαστε πλέον αδύναμοι και υποταγμένοι στις όποιες απαιτήσεις του,λόγω της φτώχιας και της έλλειψης πολιτικών με @@. Η Ελλάδα είναι το καταλληλότερο σημείο για να μπορεί να τους “διανέμει” όπου αυτός θέλει και όποτε τον βολεύει ..με σκοπό να εκβιάζει τις κυβερνήσεις των χωρών της Ευρώπης…ανάλογα τα συμφέροντα της νεοταξικής ελίτ που εκπροσωπεί.Υπάρχει μια μυστική συμμορία πανίσχυρων πλουσίων (ελίτ) που κρύβεται πίσω από αυτόν τον αδίστακτο οικονομικό δολοφόνο.Το παιχνίδι δυστυχώς παίζεται με τους όρους που βάζουν οι ίδιοι γιατί ελέγχουν τα πάντα.

Δείτε το βίντεο….

eglimatikotita

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.