Το ΠΑΣΟΚ είτε με 45%, είτε με 5% καταφέρνει να διαλύει την χώρα


Το φαινόμενο ΠΑΣΟΚ ….διαχρονικά!

Αυτό το κόμμα το έχει στο …dna του να κάνει κακό στην Ελλάδα! Και καλά θα πει κάποιος! Όταν είχε 45% έκανε ό,τι ήθελε και τα κατάφερε όπως τα κατάφερε. Να δημιουργήσει μια Ελλάδα-φούσκα , Έλληνες- πελάτες και όχι πολίτες και να δείχνει το μαύρο-άσπρο. Αυτά όταν είχε 45%.

Τώρα όμως;

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει μια εκπληκτική ανθεκτικότητα να κάνει άνω -κάτω την χώρα ακόμα και με το 5-6% που έχει φτάσει τώρα! Μια μεγάλη μερίδα ΠΑΣΟΚων δεν αντιλαμβάνεται ότι όλο αυτό το οικοδόμημα που είχαν στηρίξει το κόμμα τους εδώ και δεκαετίες ήταν ψεύτικο. Και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να εξιλεωθούν. Να δείξουν πως υπάρχει πλάνο, ειλικρινείς προθέσεις και πραγματική βούληση η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα. Να ξεχάσουν αυτό που ήταν το ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα και να φανούν χρήσιμοι στον τόπο και την πατρίδα. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αντι για αυτό τι;

Μαθημένοι στα τερτίπια και τα επικοινωνιακά παιχνίδια δείχνουν έτοιμοι να πετάξουν την τελευταία ευκαίρία της Ελλάδας στα σκουπίδια, συνεχίζοντας την κακή παράδοση του κόμματος τους και αποδεικνύοντας πως τελικά το ΠΑΣΟΚ είτε με 45% , είτε με 5% παραμένει μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας…

ΠΗΓΗ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.