ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ


Ευρύτατα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για την επιστροφή του Παπαδήμου στη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα. Δεν είναι απλές υποθέσεις εργασίας, αλλά μεθοδεύσεις των ευρωπαϊκών μηχανισμών σε πλήρη συνεννόηση με τους επιτελείς του ΔΝΤ αναφέρουν στο parapolitika.gr πολύ καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα ο πρώην μεταβατικός κάνει πολλά ταξίδια σε … «κέντρα λήψης αποφάσεων» του εξωτερικού.

Για όσους έχουν κοντή μνήμη θυμίζουμε ότι ο Παπαδήμος, ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και σύμβουλος του Παπανδρέου ,ήταν ενάντιος στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Μόλις όμως οι ξένες τράπεζες ξεφορτώθηκαν ελληνικά ομόλογα 110 δις ευρώ τη διετία 2010-2011 τα οποία αναγκάστηκαν να φορτωθούν οι ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία , προχώρησε ως πρωθυπουργός στο «κούρεμα» προκαλώντας την πλήρη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της κοινωνικής ασφάλισης.

apospasma.gr

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.
    “Να ‘χα τη λεβεντιά λιγάκι
    του Γιώργη του Καραϊσκάκη …” Ξ.Φιλέρης

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Fenrir γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ mySatellite.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.