Ο Λοβέρδος βάζει όρους για την επιστροφή του στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ!!


Η φυγή του από το ΠΑΣΟΚ  και η μάλλον αδιάφορη στάση των ψηφοφόρων του κινήματος τον οδήγησε να βγαίνει κάθε εβδομάδα και να προαναγγέλλει κόμμα.  Τίποτα συγκλονιστικό  δεν παρατηρήθηκε στο  εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και ελάχιστοι ασχολήθηκαν. Τώρα βάζει όρους για την επιστροφή του.  Η στρατηγική  επιλογή να τον αγνοούν αποδίδει. Σε λίγο θα  χτυπιέται στα πατώματα για να τον πάρουν πίσω.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι θα επιστρέψει στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ μόνο εαν γίνουν δεκτές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα τς οποίες και θα ζητήσει αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης, όμως  στην πραγματικότητα εκτός ΠΑΣΟΚ ο κ.Λοβερδος δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

«Θα ζητήσω τη συλλογική εκτίμηση της πορείας μας από τον Ιούνιο και τις αλλαγές«σε όλα τα επίπεδα. Εάν γίνει δεκτό θα συμμετάσχω ξανά στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος

Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης και «ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά το ΠΑΣΟΚ, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του ή θα ενωθεί το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων , δικτύων και προσώπων τύπου «Ελιάς.

Όσον αφορά στα νέα μέτρα όπως δηλώνει ξεκάθαρα θα τα υπερψηφίσει λέγοντας χαρακτηριστικά «θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου, αλλά δεν πάει άλλο»

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.